• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] kąt pochylenia koła - regulacja

Czy przód stoi wyraźnie wyżej? Sprężyny Ti ciężko zdobyć, można pokusić się o "sportowe" zamienniki.
Jeśli nie chcesz żeby zjadało bieżnik od środka to ustaw zbieżność blisko 0.

Wydaje mi się że zdecydowanie wyżej. Podpowiedź ze zbieżnością wypróbuję niedługo, dzięki
57.jpg

Wysłane z mojego PCT-L29 przy użyciu Tapatalka

Tak, to muszą być standardowe sprężyny.

Masakra jacy debile są na warsztatach

- - - Updated - - -

Nie dopilnujesz sam to Ci założą byle co

- - - Updated - - -

Czy przód stoi wyraźnie wyżej? Sprężyny Ti ciężko zdobyć, można pokusić się o "sportowe" zamienniki.
Jeśli nie chcesz żeby zjadało bieżnik od środka to ustaw zbieżność blisko 0.
received_729424207455229.jpg

Co powiesz o tym? Jeszcze na seryjnych sprezynach i felgach 16"

Co powiesz o tym? Jeszcze na seryjnych sprezynach i felgach 16"
A po założeniu obecnego zestawu nie jeździłeś na geometrię?
Pojedź koniecznie. I jak napisałem wyżej, z przodu zbieżność bliżej zera. Z tylu też za bardzo na plus.

Nie bo mam drążki do wymiany i nie mógł kolega wczoraj rozkręcić. Musi kupić lepszy klucz. Wiem że muszę jechać. Z tym co ja jeżdżę tzn nie jeżdżę to spoko luz. Może z 1-1,5 tys przez 2 miesiące zrobilem

Po kolejnych przebojach. Albo nam pecha albo mnie to auto nie lubi pomimo, że robię dla niej wszystko co mogę??????

IMG_20200617_153538_1.jpg

Amortyzatory
Powrót