• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Kamera do Giulii

tomekna

Użytkownik
Auto
AR
Cześć.
Czy możecie pochwalić się jakich kamerek samochodowych używacie w swoich autach. Jak je oceniacie może którąś specjalnie polecacie? Chętnie kupiłbym kamerkę zarówno na przód i tył.
Z góry dziękuję za podzielenie się swoimi doświadczeniami w tym temacie.

Ja mam tylko na przód FITCAMX Dashcam - elegancka, co chwila zapominam że ją mam :D. Schowana w obudowie lusterka więc nie zaburza pięknego wnętrza.

Też mam w lusterku. Wersję 4k. Super rzecz, bardzo dobra jakość. Po zamontowaniu, się zapomina, że jest.

Tylko na kondensatorze. Mam VIOFO od kilku lat w różnych autach i pięknie nagrywają (HDR). GARMIN od 10 lat też jest ok. bateria jeszcze ma trochę pojemności. Wszystkie kamery z GPS

.....

- - - Updated - - -

Stąd brałem:
https://pl.aliexpress.com/item/1005...t_main.38.61321c24hWzJYE&gatewayAdapt=glo2pol

- - - Updated - - -

I jeszcze karta:
https://www.mediaexpert.pl/search?query[menu_item]=&query[querystring]=karta%20philips%20128
Wszystko hula aż miło.

Fajnie bo wygląda jakby było wszystko zrobione pod konkretne auto. A masz wersje z tytlną kamerą czy tylko przednią?

- - - Updated - - -

Ja mam tylko na przód FITCAMX Dashcam - elegancka, co chwila zapominam że ją mam :D. Schowana w obudowie lusterka więc nie zaburza pięknego wnętrza.

podasz model jaki to jest?

Ostatnia edycja:
Trzeba tylko pamiętać, że nie pasuje do MY24 nowszych. Też chciałem zamówić, ale kazali zrobić zdjęcie tego plastiku przy lusterku i okazuje się, że jest inne niż we wcześniejszych rocznikach.

Hm. A mógłby ktoś z wcześniejszą wersją wrzucić fotkę tego plastiku?

Z tego co wiem, Fitcamx i pewnie te z Aliexpress, nie pasują do MY24 i nowszych. No chyba, że ktoś ma i się pochwali.

Dzięki za potwierdzenie wcześniejszej informacji. Fajnie byłoby mieć kamerkę wpuszczoną w oryginalną obudowe. Będę chyba musiał kupić jakiś inny model kamery w wersji na przód i na tył.

Amortyzatory
Powrót