marta448
Nowy
Witamy się razem z moim nowym oczkiem w głowie
To pierwsza moja alfa, długo wyczekiwana ale w końcu jest. Mam nadzieje że nie zawiedzie moich uczuć na przestrzeni czasu.
Ale...Co do czystych faktów:
Rok produkcji: 2011
Przebieg 193 000km
Przyjechała z Francji od 1go właściciela (a raczej właścicielki)
Motor 2.0 JTDM 140KM
Wyposażenie raczej jak dla mnie satysfakcjonujące zresztą co jest to widać. Brakuje trochę ksenonów.... no ale nie można mieć wszystkiego
No i te felgi 16 takie biedne ale zostaną do zimówek.
Jak na razie zrobione podstawowe rzeczy czyli filtry, olej i rozrząd.
Od wczoraj założone sprężyny Novitec - niestety zdjęcia jeszcze z przed montażu.
Na dniach założę nakładki na lusterka. Zrobię to i postaram się dodać zdjęcia efektów
Co do dalszych planów to na pewno chcę przyciemnić szyby, zrobić program na 170KM i na wiosnę nowe obuwie. Także na spokojnie.
Na razie wstawiam foty z przed jakichkolwiek modyfikacji.
To pierwsza moja alfa, długo wyczekiwana ale w końcu jest. Mam nadzieje że nie zawiedzie moich uczuć na przestrzeni czasu.
Ale...Co do czystych faktów:
Rok produkcji: 2011
Przebieg 193 000km
Przyjechała z Francji od 1go właściciela (a raczej właścicielki)
Motor 2.0 JTDM 140KM
Wyposażenie raczej jak dla mnie satysfakcjonujące zresztą co jest to widać. Brakuje trochę ksenonów.... no ale nie można mieć wszystkiego
Jak na razie zrobione podstawowe rzeczy czyli filtry, olej i rozrząd.
Od wczoraj założone sprężyny Novitec - niestety zdjęcia jeszcze z przed montażu.
Na dniach założę nakładki na lusterka. Zrobię to i postaram się dodać zdjęcia efektów
Co do dalszych planów to na pewno chcę przyciemnić szyby, zrobić program na 170KM i na wiosnę nowe obuwie. Także na spokojnie.
Na razie wstawiam foty z przed jakichkolwiek modyfikacji.