N
Namekuzi
Guest
ok w takim razie piątek 01.04.2011 parking koło "blaszaka" godz 18 do zobaczenia
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No i jak poduszka już nie się nie wyświetla ?
Witam jest może ktoś na forum ze Szczecinka? W prawdzie jest u nas kilka Alf, ale jakoś nie zauważyłem by ktoś mrugną czy machną ręką nawetPytam, bo fajnie by było się spotkać i razem pojechać na jakiś większy spocik.
No niestety wyświetla się nadal bo patrzyłem z każdej strony i niema gdzie podczepić tej wtyczki:/
SuchaR dało by rade się spotkać bo chciał bym zobaczyć u ciebie wtyczkę pod siedzeniem od strony pasażera ?
tak, robie na 9 go maja. jesli chodzi o ognisko, to jestem pewien, ze ekipa z piły, chodzieży i okolic tamtejszych sie zjawi, czasem podjeżdzam do chlopaków, naprawde bardzo sympatyczna i otwarta ekipa. jutro mają ognisko w okolicach piły, niestety nie wiem, czy zdażę dojechać dzisiaj wieczorem będe wiedział. może wybierzecie się????