Jest ktoś ze Szczecinka?

• Autor wątku Autor wątku Namekuzi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ok w takim razie piątek 01.04.2011 parking koło "blaszaka" godz 18 do zobaczenia:)

nastepnym razem sie ustawimy , teraz nie moglem, zresztą pracuję do 18 niestety

SuchaR czemu cię nie było pod ,,blaszkiem"?

---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 09:13 ----------

Było napisać buliśmy do 19

---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

na 9 maj robisz?

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

Może uda się zrobić ognisko w Czerwcu , mam miejsce koło Ostrorogu. Na pewno by fajne koledzy z Koszalina wpadli i ,,strażak" z Chojnic a może i okolic, tylko namioty by trzeba mieć .

No i jak poduszka już nie się nie wyświetla ?

No niestety wyświetla się nadal bo patrzyłem z każdej strony i niema gdzie podczepić tej wtyczki:/

SuchaR dało by rade się spotkać bo chciał bym zobaczyć u ciebie wtyczkę pod siedzeniem od strony pasażera ?

Witam jest może ktoś na forum ze Szczecinka? W prawdzie jest u nas kilka Alf, ale jakoś nie zauważyłem by ktoś mrugną czy machną ręką nawet:( Pytam, bo fajnie by było się spotkać i razem pojechać na jakiś większy spocik.

Witam, moze nie z samego Szczecinka, ale Bialy Bor, nio i AR 147 SELESPEED. Pozdrawiam. Skyp. ryszardricardo8:rolleyes:

No niestety wyświetla się nadal bo patrzyłem z każdej strony i niema gdzie podczepić tej wtyczki:/

SuchaR dało by rade się spotkać bo chciał bym zobaczyć u ciebie wtyczkę pod siedzeniem od strony pasażera ?

Wejdź na form warsztat - 156- tam ci pomogą - zobacz jeszcze raz pod siedzeniem spokojne - chyba nikt nie wyciął kabelków.

---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

Powitać kolegę z Białego Boru .
Kiedy dróżką pomykasz Alfistów piątką witasz.

spoko, można sie spotkac, jesli chodzi o kontrole poduszki to jesst zmora w alfie , polecam sie nie bawic, tylko uderzyc do elektryka mechanika. w zeszłym tygodniu byłem u Bochenka, komputer wykrywał siedzenie a w rezultacie przerwa była za schowkiem od pasażera. Dajcie, znaka teraz to się zjawię na małym spotkanku. Przecież można na chwile podjechac wieczorem w tygodniu , chwile pogadac, pokopac swoje opony butem i do domu czmychnąc.

tak, robie na 9 go maja. jesli chodzi o ognisko, to jestem pewien, ze ekipa z piły, chodzieży i okolic tamtejszych sie zjawi, czasem podjeżdzam do chlopaków, naprawde bardzo sympatyczna i otwarta ekipa. jutro mają ognisko w okolicach piły, niestety nie wiem, czy zdażę dojechać dzisiaj wieczorem będe wiedział. może wybierzecie się????

tak, robie na 9 go maja. jesli chodzi o ognisko, to jestem pewien, ze ekipa z piły, chodzieży i okolic tamtejszych sie zjawi, czasem podjeżdzam do chlopaków, naprawde bardzo sympatyczna i otwarta ekipa. jutro mają ognisko w okolicach piły, niestety nie wiem, czy zdażę dojechać dzisiaj wieczorem będe wiedział. może wybierzecie się????

Niestety ja nie dam rady z racji ze w poznaniu jestem na weekend

Witam, Szczecinek i okolice. Moja bella ma awarie, trzeba selespeed wymienic. Kupilem skrzynie biegow razem z selespeedem od 156 za 1000zl. osobiscie ja testowalem w aucie rozbitku z angli. Koledzy co do czesci do afl to mam pewne zrodlo . gostek sprowadza alfy z angli i handuje nimi tzn. i czesciami. Daje gwarancje 30 dni testowania. auto szrot sie miesci kolo Żagania. Kupe tego posiada i ceny ma nawet oky. Bede przed swietami u niego to dam namiary tel. i dokl. adres. Bede na swieta w Bialym B. ale nie wiem czy alfa czy chryslerem. Z Berlina zaczepie Poznan, alfa moze wymienia na poczekaniu .Co spotk. to jestem chetny, ale wszystko zalezy jak sie urwie z pracy w Berlinie. Pozdrawiam Ryszard i Bozena.Kontakt. ryszardricardo8@op.pl

Witam .
Z elektryką skoczcie na PKS tam jest elektryk co ma ALFĘ. nikt nie wiedział jak podłączyć budę do Niuni a on wtrymiga zrobił .
On tam pracuje więc nie wjeżdżajcie na sam plac. Do jego kanciapy od Klasztornej bliżej.
Popytaj tego gościa ( z Anglii) o MiTo
Pozdro.

Kiedy te Wilcze Laski ? chyba nie w czasie Zlotu Alfisti - POMORZE w Łebie 23-26 Czerwiec jedzie Majkel tyż , jak ktoś chce się wybrać, niech da szybciorem znać to może się coś wydębi ?( 260,00zł)

---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:10 ----------

Można się wybrać na MYSIĄ WYSPĘ na ognisko jest wydzielone miejsce, tylko trzeba w bagażnik wziąć trochę drewna i kiełbaskę.
Dojazd jest dobry.
W sobotę mają tam zlot medycy .

---------- Post added at 08:19 ---------- Previous post was at 08:16 ----------

Majkel ja będę jechał trochę wcześniej 21 lub 22
płynę na dorsza, jakoś chętnych ze zlotu nie było.

12 czerwca wilcze laski wiec śmiało można pojechać ekipa z Piły będzie to można się doczepić do nich na miejscu:P

Jestem w Szczecinie na imieninach (:
Nie chcesz jechać na zlot do Łeby - będzie konkurs łowienia ryb w stawie a ja juror, to wygraną masz;)

o Panie Krzysiu nie zdążyłem ostatnio odmachać zagapiłem się następnym razem bede baczniej sie rozgladac do zobaczenia :P

Lepiej nieraz patrzeć na drogę bo u nas wykopki .
Na zlocie w Łebie było superańsko był kolega z Chojnic ,Koszalina.
Jak coś Majke zorganizuje to gdzieś nad morzem np. w Ustce (pokoje załatwię na Słonecznej) i jest gdzie niunie postawić, za łóżko ze 30,00 wezmą.
Na pewno ze Słupska też by wpadli. Pozdrowionka.

Amortyzatory
Powrót