• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Jest ktoś ze Szczecinka?

• Autor wątku Autor wątku Namekuzi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hmm bardzo możliwe że się mijaliśmy:P będę bardziej się rozglądać:) moja jak coś to srebna rej "47SW" u mnie ropniak 1.9 JTD :)

no ja tez bede sie rozgladal za alfami bardziej heheheh zawsze to mozna sie zatrzymac i pogadac wymienic poglady

pozatym na allegro mozna znalesc wymieninniki (gumy) do wachaczy wcale ich nie trzeba zmieniac sa komplety ale i wymniennik dostaniecie ;)

Tuleje rzadko się wybijają. Najczęściej padają sworznie, a ich nie wymienisz.. Można regenerować(90zł).

Wasiel dokładnie pogadać zawsze można lub się wcześniej ostawić:P

Majkel dla tego muszę gdzieś podjechać i posprawdzać co dokładnie należy wymienić i wtedy się martwic:)

dokładnie, a jak wymienisz jeden wachacz to musisz drugi bo cię nie minie ,największy problem to gumy tego stabilizatora trzeba opuszczać sanki,spawać ograniczniki,a bez podnośnika to trochę ciężko :mad:ahhhh,pozdrowionka panowie do zobaczenia na drodze:)

Dla tego jak coś to zrobię całą przednią zawieche i będzie cacy na jakiś czas:D

no to nieuniknione :) zresztą u nas Jeszce drogi są jakie są zwłaszcza Wyszyńskiego to zawiecha leci:D

największy problem to gumy tego stabilizatora trzeba opuszczać sanki,spawać ograniczniki
Najprościej jest sprawdzić gumy stabilizatora używając "bandyckiego sposobu" - wbić gwoździa pomiedzy gume a obudowę łacznika stabilizatora.
Jeżeli się poprawi to masz jeszcze jakies 3 lata jazdy bez narzekań ze strony stabilizatora :)

Najprościej jest sprawdzić gumy stabilizatora używając "bandyckiego sposobu" - wbić gwoździa pomiedzy gume a obudowę łacznika stabilizatora.
Jeżeli się poprawi to masz jeszcze jakies 3 lata jazdy bez narzekań ze strony stabilizatora :)

mówiłem to wielokrotnie ale powiem jeszcze raz:

GRZESIEK TY DRUCIARZU:P

Dlkatego mówię, że jest to bandycki numer i nie namawiam na niego nikogo, kto potem będzie miał wyrzuty sumienia.
Mówię jendak jak jest, bo temat jest przetestowany:)

Hmm ciekawa propozycja:P można by zebrać się i większa grupa podjechać:)

Tomaszu można by się gdzieś spotkać i razem podjechać może od nas też ktoś by jeszcze pojechał

własnie to miałem zaproponować

spotykamy się w szczecinku i potem heja na lotnisko. ja nawet nie wiem gdzie to lotnisko sie znajduje wiec przyda mi sie pilot:)

dajcie tylko znać gdzie w szczecinku spot?

ziomster jak coś to Cie poprowadzę hehe:) a co do spota to się jeszcze zobaczy bo trzeba by ludzi zebrać:P

Amortyzatory
Powrót