• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Jest ktoś może z Grudziądza lub okolic ?? Pozdrawiam

• Autor wątku Autor wątku Paton147
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A tak w ogóle to są jakieś konkretne plany odnośnie potencjalnego spotu?

ostatni był 11 listopada, więc warto pomyśleć o czymś nowym :) niekoniecznie w Grudziądzu, ale w okolicach. Szkoda, że śniegu nie ma, to by się zrobiło kulig :D

I jak dobrze pamiętam następną koncepcją był tor gokartowy w Toruniu... :P

Ostatnio na Rzadzu 166 widziałem na 69 blachach jak do Borysa podjeżdałem i jakieś typy już tam rzucały się :P

Spoko, jeszcze nadciągnę. Trochę mi się plany pokrzyżowały ale jeszcze tej zimy coś zorganizujemy :)

sporo klubowiczow w grudziadzu sie zrobilo. Pamietam ze jeszcze 2-3 -4 lata temu zobaczyc alfe w grudziadzu bylo ciezko a w ogole z klubowiczem na pokladzie. sporo sie zmienilo przez ostatnie lata i widze ze duzo mnie ominelo.

to co, spot na za 2 tygodnie? Sporo czasu na organizację i mam pomysł. Można by pozwiedzać zamek w Świeciu, a następnie kręgle :) organizujemy i... ciśniemy temat? :D

... ale za 3 ja mam zjazd :P Semiri, może coś wymyślisz? :P

dowiem się w tygodniu co z tym zwiedzaniem zamku poza "sezonem" i jak to wygląda i będę wrzucał wiadomość :)

Ja również jestem absolutnie na TAK! Aczkolwiek w weekend za 2 tygodnie pracuje - ale wszystko jest do ogarnięcia.. :)

Ostatnia edycja:
Dobra panowie, to plan jest taki... zwiedzanie zamku w Świeciu + kulig (10 km od Świecia) + ognicho z kiełbachami :D wszystko jest w trakcie ustaleń, koszty naprawdę minimalne (zamek ok 3 zł- kiedyś tak było), kulig + ognisko (z jedną kiełbaską)- 20 zł. uważam, że to nie jest dużo, ale z własnym "jedzeniem", tzn kiełbachami zjedziemy pewnie trochę z ceny za kulig :) jak tylko poznamy z Tusią147 szczegóły, bo razem to organizujemy, to wrzucimy w nowy temat i poprosimy o zapisy. Fucel, ogarniaj już wolne i nawet się nie waż zrezygnować! :D

Pisząc "kulig" to co masz na myśli? Sprecyzuj, czy chodzi o ciągnięcie sanek Alfą, czy może sanie i konie? :D
I cały czas mowa o weekendzie 26-27 stycznia? (preferuję jednak niedzielę)
Jak potrzebujecie pomocy w zorganizowaniu czegokolwiek to msg me ;)

kulig saniami (kunie chyba też :P) szczegóły będę miał najprawdopodobniej jutro. Ciągnięcie sanek Alfą nie wchodzi w grę :P tak, robilibyśmy spot 27 w niedzielę. Myślę, ok godzin południowych, żeby ognicho zaliczyć jak już się ściemni chociaż trochę. Ale nie za późno, aby ewentualni przyjezdni (liczymy na obecność Państwa Szałków i Semprefedelów :P) mogli spokojnie wrócić do domów w przyzwoitych porach. Sobota raczej nie ma sensu, bo więcej osób pracuje w sobotę. Jak dowiemy się więcej to polecą Priwy :)

Witający...

Dzień do bry...

Sporo do Was zaglądałem, tak sobie poczytać. w końcu postanowiłem się zalogować :D

Większość z Was mnie zna lub kojarzy, a kto nie to nic nie stracił :)

No żartowałem, będzie okazja nie raz pewnie na jakimś spocie/kawie na maku.

Pozdrawiam

Kuba, spoko. Ja za Alfą jestem dłużej niż Ci się wydaje, na chleb beb mówiłeś a na księdza zorro jak ja się alfami interesowałem :)

A GT to i tak sobie kiedyś kupię :P

A Ty nie w pracy? Wydaje mnie się, że widziałem 147 przed godziną w "kołchozie" :D

Amortyzatory
Powrót