Jest ktoś może z Grudziądza lub okolic ?? Pozdrawiam

• Autor wątku Autor wątku Paton147
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Lepiej mi przypadły do gustu Atomice, no i mają tam też więcej ochraniaczy do użytku :)

Z okazji ŚWIĄT WIELKANOCNYCH życze wszystkim smacznego jajka i mokrego śniegowego dyngusa pozdrawiam

A kogóż to za cichociemna Alfa na klubowych ramkach stała na oś. Lotnisko przy Skate Parku? :)

2013-03-29 16.36.25.jpg

To Bella kolegi malarate, ale on mimo wstępnego zapału do uczestnictwa w spotach nigdy nie odpowiada na zgłoszenia :P Ramki klubowe odziedziczył po poprzednim właścicielu, bodajże Piotr_30 :)

Smacznego jajka Panowie i Panie :D

Wielkanocnego Królika już ulepiliście ? :D

A tą alfę często mijam na mieście :) ale fakt na spocie nie było jej :P

Szkoda, że te zmiany planują zrobić tylko dla idei zmian, a nie poprawy komfortu nas, użytkowników. Fajnie, że będzie nasz dział kuj-pom, ale mniej widoczny, ukryty jako poddział, niewidoczny z głównej strony forum - to nie przysporzy nam w nim więcej odwiedzin, raczej odwrotnie.

W koncu dosiadłem i zagłosowałem też :)

Dobrze,że osobno będzie tak jak wyżej lepsze to niż nic :) ale będzie można działać w koncu na nasz region,

Również jestem podobnego zdania co Karol, taki sposób rozwiązania nie ułatwi nikomu dostępu do naszego rejonu, a nawet może utrudnić... Dziękować tylko twórcom forum, że osoby niezarejestrowane mają pełen dostęp do zawartości forum i mogą przed rejestracją pogrzebać w jej zawartości. Wg mnie dział Fora regionalne powinien pozostać na swoim miejscu, a jeżeli nie chcą zreorganizować go na podział województw powinni podzielić je np na części Polski a niżej dać pod-fora w postaci województw!

również dałem swój głosik i się wypowiedziałem :) moim zdaniem ich rozwiązanie jest lepsze niż to co teraz, ale faktycznie chyba nie powinni ukrywać województw.

Dziękuję koledzy za wskazanie mnie na miejsce moda :)

hej witam dolaczam do waszego grona cgr podobaja mi sie takie zloty itd jak mialem calibre tez bylem w takim gronie mam alfe 5 miesiecy ale ciezko mi jest ja ogarnac a pytan bez liku

witamy nowego kolege a ciekawe czy mask wie gdzie ja parkuje:)

- - - Updated - - -

zagadka

Pewnie, ze wie :D już nawet gdzieś o tym pisał :D

Amortyzatory
Powrót