• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Jest ktoś może z Grudziądza lub okolic ?? Pozdrawiam

• Autor wątku Autor wątku Paton147
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Każdy kto zna Tomka wie jakie ma podejście do auta. Jego Alfa wygląda teraz lepiej wizualnie i technicznie niż jak wyjechała w dniu z salonu ;) Mibroc, jakbyś chciał możemy się wybrać w tygodniu na spot do Torunia, miałbyś okazję zobaczyć 147 Tomka. :)

Niedziela spot o 18 nad Wisłą przy flisaku,zapraszam :)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Kurde.. szkoda ze mojego kompana z Iławy nie ma, bo by dwie alfy wpadły do Grudziadza się spotkać :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

To wpadaj jedna:)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Wpadlbym moja paskuda Ale będę w pracy

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Czołem Panowie. Czy ktoś z Was może kojarzy czerwoną 147 jtd z miejscowości Nowe między Grudziądzem a Kwidzynem? Mam tam 300km i najwyżej pojadę w ciemno w sobotę. Rejestracja CSW.

Nowe nie jest między Grudziądzem a Kwidzynem, podobnie, ale z drugiej strony Wisły :)

Nie, nie znam auta,

Witam Wszystkich. Mógłby ktos obejrzeć to autko? Bo mam troche kilometrów do was i nie wiem czy warto jechac.

otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-156-piekna-czarna-alfa-sedan-z-czerwonymi-skorami-1-9jtd-zamiana-ID6yqw2n.html

Nie kojarzę auta na drogach,raczej jakiś handlarzyna lub komis to wystawia

Widzę, że jest odpowiedni temat, to coś naskrobię :)

Chciałbym się przywitać z ziomkami z Grudziądza. Cześć aut kojarzę z miasta. Od roku poszukuję samochodu, ale ostatnio przypadkiem przeglądając Alfaholików trafiłem na temat o 159... no i szukam. Krąg poszukiwań jest mocno zawężony: 2,4 jtdm SW q4 w manualu z przyzwoitym przebiegiem. Póki co w wolnej chwili podjadę do jakiegoś komisu zobaczyć, czy wnętrze na żywo mi podejdzie, aczkolwiek pod tym względem nie jestem wybredny. Wygląd zewnętrzny dla mnie mistrzostwo. Wrażenia z jazdy widzę, że raczej wszyscy też chwalą. To by było na tyle. Pozdrawiam :)

Siemanko, zapraszamy częściej do odwiedzin i może na jakiegoś spota większego w przyszłości.

O kurcze, Ciebie do Alfy przywialo? Tak, wiem z włoszczyzny tak latwo sie,nie wyrasta :-D

O kurcze, Ciebie do Alfy przywialo? Tak, wiem z włoszczyzny tak latwo sie,nie wyrasta :-D

Alfa zawsze była na mojej liście :), na tym forum byłem już lata temu, potem trochę o nim zapomniałem i mnie wywaliło, młody namówił mnie na Gtv którą chcemy doprowadzić do fajnego stanu no to jestem znowu :)

Pozdrawiam ze Świecia ;) Odbywają się jakieś spoty w naszym województwie czy raczej cisza?

no ogólnie coś mało Alf widuje u nas. W Pomorskim bywam rzadziej a i tak dużo więcej spotykam

Amortyzatory
Powrót