[147] Jedyna taka fał szóstka :)

a ja słyszałem plotkę, że wrzucasz 2.5 :) Dobrze, że okazało się to nieprawdą i jest 3.0

Alfa wzbogaciła się o kolejny ricambi gadzet
178.jpg

Siatka na oparcie w bagażniku
178.jpg

Grafika pomniejszona o 38% (700x525).
298.jpg

299.jpg

300.jpg

Świetna sprawa warta każdej wydanej złotówki
178.jpg

też muszę sobie coś takiego strzelić bo biega mi po bagażniku litrowa butelka oleju (TS :v) kamizelka, trójkąt i gąbka

Leszek odwalił kawał dobrej roboty :)

Auto na żywo widziane i robi wrażenie a dźwięk naprawdę mega jest :D na żywo to polecam oblukać.

Kolejne V6 w Grudziądzu :D :)

Leszek dał czadu, pierwsza moja myśl jak przedstawił mi swój pomysł była taka, że to jakiś wariat i się w sumie potwierdziło :) szacun :D

Mocny towar :D fajny pomysł. Ja tez bym zobaczył jakieś fotki z robót ;) pewnie parę mitów o wkładaniu V6 do 147 by rozwiało

Te skóry w środku super :D a pod maską robi wrażenie :)

Fotele z Ti są fajne ;). Boczki dość specyficzne bo wychodziły takie chyba tylko w 2004 bezpośrednio przed liftem. To jest alfatex?

Boczki jak i caly srodek ti nie jest oryginalnie w nim. Oryginlanie byl czarno-popielaty welur i boczki z jasnoszarym plastikiem. Przekladalem wnetrze z innego auta, rocznik 2003. Te boczki to bardziej wygladaja jak zamsz, alcantra niz alfatex. Ale bede je "robil" na skóre tak jak jest w GT lub polifcie.

No to chyba lepiej byłoby wymienić na takie po FL niż te obszywać.

Ogólnie nieźle jakąś Ti ogołociłeś bo słupki czarne więc chyba łącznie z podsufitką przełożone?

Ostatnia edycja:
Boczki czrna skora po lifcie to koszt okolo 250/sztuka. Drogo :P Tak, jest calosc, komplet, slupki, sloneczka, uchwyty, podsufitka wszystko oryginal z ti czarne. Lapki rowniez. Ogolnie do calego ti brakuje mi nakladek na progi z emblematem ti oraz tylnej lotki. Gdyby ktos chcial sie pozbyc takich rzeczy w rozsądnej cenie to proszę o informacje.

"nowe" tuningi :D

Zakupiona szmata :D czarna podłoga ze 147 GTA

485.jpg

w tej chwili jest tak...

486.jpg

a będzie tak

487.jpg

:D

gdzie Ty znajdujesz tych wszystkich dawców ? 3/4 wnętrza TI a teraz wykładzina z GTA :D

Amortyzatory
Powrót