[147] Jedyna taka fał szóstka :)

Lepiej 310mm bo dużo większa powierzchnia cierna i też wchodzi pod 16 cali.

Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a

Dzisiaj potwierdzone empirycznie - zaciski ze 166 na tarczy 310/28 oraz felgi zwane selespeedami wchodzą bez dystansow.

432.jpg

433.jpg

Jest zapas od ramion ok 2mm a od "walca" felgi jakieś 3mm. Hurra!

Od 166. Od pełgota sa 32mm grubości wiec musiałbym poszerzyć zacisk przez co musiałbym kupic dystanse juz wtedy koniecznie. Dodatkowo mam dostęp do adapterów wiec nie musiałem ich robic na nowo.

Od 166. Od pełgota sa 32mm grubości wiec musiałbym poszerzyć zacisk przez co musiałbym kupic dystanse juz wtedy koniecznie. Dodatkowo mam dostęp do adapterów wiec nie musiałem ich robic na nowo.

Ale z kolei tarcza na "fasolkach" i osłonę musiałeś wywalić.

Te selespeedy mają et 41,5 jak telefony?

Ale z kolei tarcza na "fasolkach" i osłonę musiałeś wywalić.

Osłona i tak i tak do wymiany, a fasolki to kwestia 30min i zrobione. Także jestem zadowolony bo nie musiałem zmieniać felg, wtedy bym sobie nie mógł pozwolić na duże hamulce.

Te selespeedy mają et 41,5 jak telefony?

Chyba nawet 40.5 ale nie jestem pewien. Na pewno nie 35.

A no i zaciski bede oczywisice odnawiać. Pomaluje je w kolor nadwozia - granatowy metalik.

Osłona i tak i tak do wymiany, a fasolki to kwestia 30min i zrobione. Także jestem zadowolony bo nie musiałem zmieniać felg, wtedy bym sobie nie mógł pozwolić na duże hamulce.

Ja przy 330x32 i zacisku 166 zostawiłem osłonę. Przy 310x32 też ją można zostawić.

Dzisiaj potwierdzone empirycznie - zaciski ze 166 na tarczy 310/28 oraz felgi zwane selespeedami wchodzą bez dystansow.

432.jpg

433.jpg

Jest zapas od ramion ok 2mm a od "walca" felgi jakieś 3mm. Hurra!

OK :) to 17" czy 16"?

Zaciski ze 166, nie było różnicy w zaciskach, wszystkie bremob są takie same... ?

Felgi 16 - zaciski brembo w 166 sa tylko jednego rodzaju.

Takie jedno z dzisiejszego wypadu na lotnisko aeroklubu :)

9.jpg

Z małym czołgiem porucznika Grubera :D i Piper arrow :)

Daaawno nic nie było :D

Trochę z nudów wziąłem aparat w rękę i pocykałem kilka ujęć :)

Takie tam, na "mokro" :)

394.jpg

395.jpg

396.jpg

397.jpg

398.jpg

399.jpg

400.jpg

401.jpg

402.jpg

403.jpg

:D

Ale śliczna czerwona Bella ^^ Będą koniczynki na Błotnikach ? :cool: noo i ramki klubowe ! :D

ramki są klubowe :D A kończynki mam, leżą w domu, nie wiem tylko kiedy i czy wogole je nakleje :)

Amortyzatory
Powrót