• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Jasło ile nas jest ?

Wybiera się ktoś z Was do Tarnowa w tą niedzielę na spota?

Belfer ja myślę sie wybrać

Wysłane z mojego GT-I9100

R0bs0n coś napewno trzeba z innymi zorganizowac bo sami to możemy pokopać sobie w koło na parkingu

A o której w tym Tarnowie w niedzielę? Będę leciał z Gdyni, to może zjadę :P

A o której w tym Tarnowie w niedzielę? Będę leciał z Gdyni, to może zjadę :P

Dnia 8 CZERWCA o GODZINIE 14.30 spotykamy się wspólnie na parkingu obok Sklepu Real od strony Straży Pożarnej. Tarnów ul Błonie 2 . Potem przejazd do zamku Dębno a póżniej grill w Porąbce Uszewskiej.

Belfer ja myślę sie wybrać

R0bs0n coś napewno trzeba z innymi zorganizowac bo sami to możemy pokopać sobie w koło na parkingu

To może razem polecimy? Tylko Ty masz pewnie lepiej przez Pilzno...

To tak myślę którędy to leciec

Jak będzie fajna pogoda to też pojadę z wami wezmę małego na przejażdżkę:) Jeszcze nie był w żadnym zamku hehehe

Miejmy nadzieje że badzie pogoda

kurde,a ja nie dam rady chyba raczej.Moze by mi sie udalo ale chyba jednak niestety nie dam rady.Taki zlocik z taka paka bo i z podkarpacia zbiera sie dobra ekipa,a ja nie dam rady.Chyba musze sprzedac alfe albo usunac konto na alfoholikach ewentualnie dokonac rytualnego samobojstwa:(

Nie sprzedawaj szkoda... puść ze skarpy do wody hehe... niech ja otchłań pochlonie

Wiesz że żartuje. Przecież to nie pierwszy i nie ostatni taki spot

Czarny_28 nie przejmuj sie może kiedyś razem coś zorganizujemy. Tak jak kiedyś mówiliśmy o Gogolowie

ale to chyba dla mnie,Ciebie i paru Jasielskich alkoholikow bo spedu raczej nie zrobimy.Ogladales Gladiatora??

Może będą chetni... nie nie oglądałem, bylem po żonę bo imprezę "milicyjna" miała

Może czarnemu marzy sie dostać "blondyna" po dupsku

Amortyzatory
Powrót