• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Jasło ile nas jest ?

Wyrzuce ten tel... glupoty podpowiada a ja nie patrze co pisze bo wszystko na szybko ale szczerze może ten Gogołow Czarny_28

Wysłane z mojego GT-I9100

chcialbym ale najpierw musze prace znalezc.Mam inne priorytety teraz.Jestem na dobrej drodze.Jak bede mogl to z mila checia.Narazie nie w glowie mi spoty

Czarny_28 wszystko u nas na spokojnie nie ma ciśnienia

To ja Ci mowie na spokojnie a tak jak ja Ci to powiem to nikt od nas z Jasła Ci nie powie

wiem zauwazylem przeciez smieje przez Dębice i Jasło:D.Teraz spadam na wyro do spania.Pozdrawiam jasielski feniksie:D

Czarny_28 odpuść że sie rzadko udzielam to nie jakiś Harry Potter

teraz trzeba poczekać aż obudzi się reszta :D

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Nie spędzam tyle czasu na forum co Ty

ale teraz uparciuch odpisuje post na post w mgnieniu oka:D.Przeciez zartuje tylko.Spokojnie.Ja jak mam czas to siedze,a jak nie to nie siedze

Bo mam włączony internet w telefonie i mi przychodzi powiadomienie że coś nabazgrałeś

fight :P

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Czy w Jaśle to juz alfaholicy zapadli sie pod ziemię

Marcin w dwójkę to możemy sie u mnie pod domem spotkac tak jak wczoraj i upiec jakiego szczura na grilu bo nie widzę wiecej chetnych

W szczurach to raczej nie gustuje :) ale o jakis grillu można pomyśleć.

Nie z tym pieczonym szczurem zartowalem... ale grill jak najbardziej

Zorganizujcie coś może z Krosnem i Sanokiem , na pewno przyjadą też ludzie z dalsza.

Marzy mi się kiedyś spot pod bunkrem Hitlera w Stępinie-Cieszynie. Parking tam spory a w bunkrze można się schłodzić ;)

Amortyzatory
Powrót