Jasło ile nas jest ?

A co myślisz o takich? Powiem Ci ze mi sie podobają. Zaraz poszukam i ci wrzucę tutaj

Wysłane z mojego GT-I9100

Takie tylko mam

Załączniki

• uploadfromtaptalk1393788197307.jpg
    uploadfromtaptalk1393788197307.jpg
    67.9 KB · Wyświetleń: 45
nie nie z ciekawosci chcialem zobaczyc.Powiem Ci, ze na zdjeciach takie sobie.Lepsze sa takie jak ma sm00q z Dębicy tez od Julki(tamte powiem nawet ze sa super na 9).Te dupy nie urywaja ale Tobie ma sie podobac.Ja zostaje przy swoich 16 podkowach.Nie mam zamiaru zmienaic narazie na wieksze.Na zime zakupilem stal+ori kolpaki do 9

Ja myślę o 18 na lato oczywiscie oryginał. Myślę nad polksiezycami albo szprychy

Jeszcze dwie fotki ode mnie.

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Załączniki

• uploadfromtaptalk1393789430377.jpg
    uploadfromtaptalk1393789430377.jpg
    86.4 KB · Wyświetleń: 49
  • uploadfromtaptalk1393789442923.jpg
    uploadfromtaptalk1393789442923.jpg
    84 KB · Wyświetleń: 42
Tak z tego co wiem to był po felgi do GT... a nie masz gdzieś namiaru na fajne felgi

Jak już Belfer-a obgadujemy, to zgarnął chyba te Ti z Dębicy :)

Spoko Panowie, że się spocik udał - nie ma to jak rzucić gdzie i kiedy, kto może ten przyjeżdża - bo takie pytanie komu gdzie i kiedy pasuje to się mija z celem. Ja niestety miałem weekend zaplanowany, dlatego nawet nie podejmowałem tematu. Może następnym razem.

Djaw zapraszamy następnym razem :)

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

bezel jak możesz to prześlij mi zdjęcie najmłodszego alfisty :) pozdr

- - - Updated - - -

Panowie może kolejny spocik ale tym razem przy jakimś browarku w piątek lub sobotę, co wy na to ?

Witam alfistów z Jasła i okolic. Też chętnie spotkałbym się na jakimś spocie, tylko że w tygodniu bo niestety wszystkie weekendy pracuję. Jeszcze raz pozdrawiam...

Bogdan witamy witamy :) ty juz nie wymyślaj, ze w tygodniu:) bo wiesz że ja nie dam rady:)

Marcin-a1 Ty też dobrze wiesz, że ja odwrotnie i dlatego nie mamy się jak nawet razem napić, no ale może kiedyś się w końcu uda i jedno i drugie hehe....:pleasantry:

Nie wiem jak mogłem przegapić spot w jaśle. Pisze się na kolejny, bedzie cieplutko to i okazji dożo będzie. chyba wpadłem w wir pracy w tym czasie.

Amortyzatory
Powrót