master85
Nowy
- Auto
- Alfa 159 SEDAN , 2,0 diesel 190KM 400Nm 2011r
dokładnie osram niht breaker unlimited Rules!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pierwsze (Osram Nightbreaker) żyły u mnie około 7 miesięcy , teściu na Unlimited jeździł 14 miesięcyAle jaka żywotność tych osramow...
Ja polecam Phillips White Vision 4300k. Ładnie wyglądają i jeszcze ładniej świecą. Żywotność BDB, w obecnej świecą już rok. W poprzedniej też długo świeciły zanim sprzedałem auto.
Nightbreakery też niezłe, ale barwa bardziej żółta. No i mi kiedyś spaliły się obie jednocześnie po miesiącu użytkowania.
Ja polecam Phillips White Vision 4300k. Ładnie wyglądają i jeszcze ładniej świecą. Żywotność BDB, w obecnej świecą już rok. W poprzedniej też długo świeciły zanim sprzedałem auto.
Starożytni Rzymianie mawiali, że dwa przypadki to nie przypadek. Skoro padły, to znaczy, że nie z żarówkami jest coś nie tak, tylko z autem. Może zbyt duże lub małe napięcie? Może jakieś formy zwarcia? Piszę, bo są to dobre żarówki i osobiście takich kwiatków nie doświadczyłem. Poza tym jest jeszcze coś takiego jak gwarancja. Warto też wozić ze sobą, szczególnie teraz taki zestaw żarówek: https://nocar.pl/blog/nocaradzi-zestaw-zarowek-w-samochodzie/ szybko robi się ciemno, a wielu jeździ jakby nigdy nic na jednej lampie tylko.