Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale wiesz, to tak być może jak z osramami... u niektórych tez długo siedzą, a u mnie zdechły po mniej niż pół roku. Philipsy też bynajmniej tanie nie są, cena porównywalna z osramami, a jak mają się osrać podobnie szybko jak osramyU mnie te Phillipsy świecą już długo. Najpierw w Alfie, teraz siedzą w Astrze (te same) i nie marudzą![]()
Ale wiesz, to tak być może jak z osramami... u niektórych tez długo siedzą, a u mnie zdechły po mniej niż pół roku. Philipsy też bynajmniej tanie nie są, cena porównywalna z osramami, a jak mają się osrać podobnie szybko jak osramyto ja dziękuję...
Nigdy nie uwierzę, że jakikolwiek LED świeci lepiej niż XenonZa samą próbę sprzedaży czegoś takiego powinni mandaty rozdawać. Z czystej ciekawości, ile lumenów jest w stanie "wyświecić" taki LEDzik ?
10 100 watowych matryc ledowych... Bądźmy poważni ok ?
Oczywiście Panowie, ale na Boga, to jest 1kW mocy i 90.000 lumenów! Czyli taki strumień świetlny jaki dawałby średnio 7kW halogen.T0m, a dosłyszałeś fragment, że w takim zestawieniu świecą maksymalnie 1-2 minuty bo potem są zbyt gorące by utrzymać je w ręku ?
Są tanie, łatwe i przyjemne.LEDy są używane z jednego prostego powodu, są tańsze. Zarówno w produkcji i użytkowaniu
Z LED'a da się wycisnąc wiele przy odpowiednim zastosowaniu, ale jeśli weźmiemy pod uwagę rozmiary gotowej lampy mogącej działać w trybie ciągłym to niestety lampy wyładowcze wciąż są epokę do przodu![]()
Przyjrzyj się karcie katalogowej tego. 13 x 13 ale nie cm lecz mm. Bez problemu nawet kilka się zmieści.http://www.tme.eu/pl/details/clu026-...204c1-273h5g3/
Strumień świetlny generuje wprawdzie podobny do tego w H7 jednak jego powierzchnia to 13x13 cm.