Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
... albo Sprzedawca grzebał w pudełku i zarobił na kimś innym. Ja tam po taniości nie lecę.
"Zazwyczaj", mówisz? Gdzieś poza ebay'em to znajdę?
A to zużycie załatwia taki zestaw naprawczy: https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-przod-alfa-147-156-166-gt-7586238734 czy trzeba coś więcej?
Niektore brembo maja nakrecane blaszki z kwasiaka jako prowadnice.
Niektore brembo maja nakrecane blaszki z kwasiaka jako prowadnice.
Ale to widać. Nie trzeba wymieniać w ciemno.Po co wymieniać? Bo nie wiadomo, w jakim stanie są te gumy? Może sparciale?
TO jest na dole a nie z bokuRurka, która rozprowadza płyn do tloczków
Witam wszystkich.
Wiem że temat był już pewnie poruszany nie raz. Chciałem zapytać o sprawdzony zestaw tarcze +klocki na przód. Jeżdżę często autostradami z dość dużą prędkością czasami zdarza się awaryjne hamowanie, po paru takich akcjach(tak mi się wydaje że to jest powodem) tarcze zaczynają bić. Przerobiłem już TRW, brembo i za każdym razem to samo. Nie chcę kolejny raz kupować tarcz na 3 miesiące może znajdzie się ktoś kto podobnie użytkuje swój samochód i polecił by jakiś sprawdzony zestaw który wytrzyma zdecydowanie dłużej.