Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
fiergloo napisał:Można w trasie zejśc poniżej 10 litrów zużycia
JTD :lol: (pomijam kłopoty z osprzętem, np. przepływomierz, czujnik ciśnienia doładowania, zawór EGR...)Murray napisał:Interesuje mnie jakie silnik alf 156 są namniej awaryjne??
To chyba zależy do jakiego TS'a się porównujeszbija22 napisał:fiergloo napisał:Można w trasie zejśc poniżej 10 litrów zużycia
tu racja bo mozna zmiescic sie w 9 litrach...wiec spalanie mozna smialo porownac do TSa(...)
Murray napisał:Witam.Interesuje mnie jakie silnik alf 156 są namniej awaryjne??Lub też ogólnie wypusty roczne po 2003 lift??
ozzy napisał:mój jeszcze nie przekroczył nigdy 10L/100km
ozzy napisał:(teraz przy w miarę dynamicznej jeździe mieszanej: 9L/100km).
bija22 napisał:,czesci moga przyprawic o zawrot glowy np oryginalny przeplywomierz w serwisie kosztuje 1038 zl...z boscha...to 4x drozej niz do TSa
Ten silnik trafił tylko pod maskę Spidera. :wink:fiergloo napisał:3.0 V6 12v (...) jest w GTV/Spider.
Konrado napisał:ja mam T.S 1.4 i mi w serwisie powiedzieli ~2600 zl za przeplywomierz
Konrado napisał:ja mam T.S 1.4 i mi w serwisie powiedzieli ~2600 zl za przeplywomierz
Alfamaniak156 napisał:Konrado napisał:ja mam T.S 1.4 i mi w serwisie powiedzieli ~2600 zl za przeplywomierz
ileeeeee???? Chyba im się cos pomyliło...