• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulia] Jakie polecacie żarniki D5S do 25W xenonu?

Nusiu321

Nowy
Auto
Giulia 2.0T 280KM USA
Cześć, jeden z moich żarników świeci już dużo słabiej. Mam zamiar wymienić oba, żeby barwa światła była taka sama. Powiedzcie mi macie jakieś sprawdzone produkty ? Philips Osram ? A może jakieś inne firmy mniej znane/tańsze. Może ktoś montował wersje LED, jest ich też sporo na allegro widziałem też film na YouTube gdzie zamontowane takie do Giuli. Przyznam szczerze, że świeciło to dość ciekawie.

osram night laser i .. nastanie jasność

Ktoś z forum wrzucał porównanie kilku różnych palników chyba w stelvio, ale jakoś nie mogę znaleźć. Osram to na pewno dobry wybór.

ja zmieniłem OE philipsy na Osram night Laser w stelvio- no i nastała jasność! każdemu polecam.

Dzięki za propozycje. Niestety w D5S osram Night laser nie ma :( Są tylko Osram Oryginał Xenarc, Cena też konkretna prawie 700zł sztuka :( Ale pewnie wybiorę osramy bo dni coraz krótsze dobre światła to podstawa.

Amortyzatory
Powrót