Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wybralem w ub roku ten rozmiar na zime 205/60/16 (latem 225/50/17), jezdze sporo, jednak nie na granicy mozliwosci sprzetuNo więc z poniższej listy, co byście polecili na zimę na felgę 16?
205/60
Dodam jeszcze że jeżdżę głównie trasy po Polsce, po mieście mało, po wiejskich drogach trochę więcej, często słabej jakości albo słabo odśnieżonych, po zaśnieżonych górskich serpentynach też mam nadzieję zrobić jak najwięcej km'ów. No i jestem znany z dynamicznej jazdy, czasami na granicy możliwości sprzętu ale jednocześnie też nie jestem specjalnie fanem niskoprofilówek![]()
Jeśli opony są nowe, to zwyczajnie muszą się trochę dotrzeć. Nowe zimówki są bardzo 'galaretowate', duża liczba lamelek i miękka guma robią swoje.
Ano racja, pospieszyłem się trochę z tą opinią. Niby wiedziałem że oponki muszą się dotrzeć ale jakoś chyba zapomniałemJeśli opony są nowe, to zwyczajnie muszą się trochę dotrzeć. Nowe zimówki są bardzo 'galaretowate', duża liczba lamelek i miękka guma robią swoje.
Fakt faktem - porównując z SottoZero 16" z poprzedniej AR z aktualnymi SottoZero2 17" wygrywają te drugie...Ano racja, pospieszyłem się trochę z tą opinią. Niby wiedziałem że oponki muszą się dotrzeć ale jakoś chyba zapomniałemPo paru dniach jest zdecydowanie lepiej, choć nadal myślę że jednak wolałbym 17"...
Panowie - Firestone Winterhawk 2 evo - co myślicie o tych oponach? Dopiero zamierzam zakładać, gdyż wczoraj wróciłem z podróży. A zima w Katowicach niczym w Alpach.