Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Stomil Debica robuł chyba opony Degum nie?
Ja kupiłem Civica na Fuldach i przyznac musze że letnie Vredestein lepiej się trzymały na śniegu niż te zimówki.Także nie polecam!Lato mam na 17
Zimę na 16 - Michelin Alpin 4 - dla mnie REWELACJA! Opona dosłownie "wgryza się" w śnieg. W leonie mam Fuldę i jest to opona porażka - twarda, słabo trzymająca na śliskim.
Letnie trzymały się lepiej niż zimowe. Nie wierzę.[/Qnie UOTE] Jak Boga kocham zime 2008/09 prześmigałem całą na tych letnich na śniegu była elegancko do czasu roztopów bo wtedy już lipa z podwórka nie szło wyjechać. Kumpel który pracuje na wulkanizacji tez mie nie wierzył dopoki się nie przejechał.
Chcę kupić stalówki, przymierzałam się do 16" i osobno opony ale muszę mieć ET i rozstaw śrub ;/.