[159] Jakie dywaniki gumowe

A ja zakupilem frogumy. W Stilo mam te tanie i różnica miedzy nimi niebo a ziemia. Jedyny plus tanich to wysoki rant, ale bez przesady zawsze wytrzepuje śnieg z butów.. Różnica w jakości gumy kolosalna, frogum są miękkie i elastyczne, idealnie dopasowane ogólnie warto dac wiecej.

JA polecam oriyginalne. Ładnie pasują i sa w miare estetyczne. A żeby sie nie przesuwały przykleiłem rzepy od spodu dywanika i ładnie się trzymają.

Czyli masz dokładnie te:
http://allegro.pl/dywaniki-gumowe-alfa-romeo-159-05-11-frogum-i4695691668.html
A o jakich tanich mówisz? bo wszystkie, które tu się przewijają są w podobnej cenie.
Właśnie w tych mi się podoba wzór i też wydają mi się "miękkie" a jak z wytrzymałością i spasowaniem? Suwają się bez stoperów?

takich za 50zł.
Mam je już jakiś miesiąc, minusów nie zauważyłem (jedynie te ranty mogłyby być większe). Przesuwania też nie pomimo, że nie mam żadnych stoperów, rzepów itp.

Mam dokładnie takie same tyle, że kupiłem 20 zł taniej - poczekaj na kupon allegro;)

Tez kupilem gumowe z kuponem

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

JA polecam oriyginalne. Ładnie pasują i sa w miare estetyczne. A żeby sie nie przesuwały przykleiłem rzepy od spodu dywanika i ładnie się trzymają.

Nom pewnie są najlepsze ale cena delikatnie mówiąc jest kosmiczna. Natomiast rzep to dobry pomysł.

Mam dokładnie takie same tyle, że kupiłem 20 zł taniej - poczekaj na kupon allegro;)

Yyyyy o jakim kuponie mowa?

Ostatnia edycja:
Allegro na tablet/telefon (nie via PC i strona), wchdzisz w swoje dane -> Kupony -> odbierz ;-) Czasami wrzucają tam kuponik za określoną kwote i Twoje zakupy stają się tansze.

A takie buty... sporo kupuje przez allegro jednak zawsze na kompie ale skro taka promocja to trzeba będzie poklikać na małym ekranie :) Ściągnełem apke i czekam na kupona - tylko co będzie pierwsze, kupon czy śnieg? :)

A ktoś może dać foto tych dywaników z REZAW-PLASTu http://allegro.pl/dywaniki-korytka-gumowe-alfa-romeo-159-rant-3cm-i4695495310.html głównie chodzi mi o spasowanie u kierowcy koło podnóżka i przy szynach od fotela. Może być na maila p.maiki@wp.pl

Nom właśnie mają wysoki ran ale chyba nie są 100% dopasowane do kształtu.

Witam,

i jak udało się komuś kupić czarne gumowe dywaniki które w miarę pasują ?

Ja kupiłem REZAW-PLAST. Na tyle jest ok, na przodzie wydają się ciut przykrótkie, ale dają radę. Dramatu nie ma ;-)

Potwierdzam.
Z przodu jakby były trochę za krótkie i za mało wypełniają przestrzeni najbardziej używanej tzn pod pedałami i obok.
Dywanik kierowcy mógł mieć też zakładane "ucho" na podpórkę nogi bo mam jasne wnętrze i na tym jasnym plastiku wszystko zostaje :P
Ale jakość super.

Również jestem z nich zadowolony. Jakość wykonania bdb.

Potwierdzam.
Z przodu jakby były trochę za krótkie i za mało wypełniają przestrzeni najbardziej używanej tzn pod pedałami i obok.
Dywanik kierowcy mógł mieć też zakładane "ucho" na podpórkę nogi bo mam jasne wnętrze i na tym jasnym plastiku wszystko zostaje :P
Ale jakość super.
Też kupiłem, złożyłem - potwierdzam powyższe uwagi

A może ktoś dać foto zwłaszcza u kierowcy może być na p.maiki{małpa}wp.pl
Będę wdzięczny

te frogum na oko wyglądają identycznie jak oryginały z aso (mam takowe)

Też wizualnie porównywałem i dlatego je kupiłem i to był trafiony zakup

Nie przyczepia się je do niczego? I nie przesuwają się?

Amortyzatory
Powrót