tomio
Nowy
- Auto
- Była AR 159 SW, Distinctive Q-Tronic, jest Opel Insignia
Tak, u tego sprzedawcy, brałem też u niego matę do bagażnika i chlapacze.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Czy ktoś mógłby podać namiary na miejsce w którym można kupić oryginalne dywaniki zarówno gumowe jak i welurowe do 159? Na allegro pojawiają się pojedyncze sztuki, ale w cenach kosmicznych nawet jak na oryginały. Może znacie jakiś sklep internetowy, który posiada je w swojej ofercie?
Czy ktoś mógłby podać namiary na miejsce w którym można kupić oryginalne dywaniki zarówno gumowe jak i welurowe do 159?
I jedne i drugie mogę sprzedać .Są w stanie perfekt,aczkolwiek gumowe powiedzmy,że tak sobie swoją rolę spełniają.
Zakupiłem gumiaki z tego linku:
http://allegro.pl/alfa-romeo-159-dyw...687941615.html
Są o wiele głębsze i lepiej wypełniają podnuże.
odnosnie tych dywanikow dzis je odebralem, i co? PORAZKA to nie pasuje w ogole odstaje z kazdej strony. Dostalem calkiem inne dywaniki niz na zdjeciach na aukcji.
To musi być pomyłka.Ja jestem bardzo zadowolony.Są o wiele dłuższe i sporo szersze od oryginalnych,do tego mają wysokie koryta.Musiałeś dostać inny model,bo te z aukcji,sa świetnie dopasowane.
To musi być pomyłka.Ja jestem bardzo zadowolony.Są o wiele dłuższe i sporo szersze od oryginalnych,do tego mają wysokie koryta.Musiałeś dostać inny model,bo te z aukcji,sa świetnie dopasowane.
Elegancko dopasowane![]()
Jakos sobie nie wyobrazam w zimie innych dywanikow niz gumowe. Wole miec czyste gumowe niz uwalone welurowe.jakoś dla mnie słowo 'elegancja' i 'dywaniki gumowe' nie wydają się kompatybilne. jeszcze w alfie, która z założenia powinna wyglądać elegancko. Gumowe dywaniki pasują tak samo jak kalosze do garnituru. jeszcze dołóżcie chlapacze na przód i gołe stalowe felgi i alfa gotowa na zimę... pięknie
tylko ładne welurowe, niestety trudniej się czyści.
A kupował ktoś z Was matę do bagażnika? Jeśli tak to będę wdzięczny za fotki, zawsze można zamówić w jednej paczce
tomio, teraz doczytałem że Ty kupowałeś, możesz pstryknąć fotkę?
gumowe i welurowe brudzą się tak samo, tylko gumowe łatwiej się czyści. bez urazy, ale podobnie jak kalosze. a jednak ludzie wybierają bardziej eleganckie obuwie.Jakos sobie nie wyobrazam w zimie innych dywanikow niz gumowe. Wole miec czyste gumowe niz uwalone welurowe.
gumowe i welurowe brudzą się tak samo, tylko gumowe łatwiej się czyści. bez urazy, ale podobnie jak kalosze. a jednak ludzie wybierają bardziej eleganckie obuwie.