pafka
Nowy
Szukam bardzo dobrego specjalisty z Wrocławia lub okolic Świdnicy, który ogarnął by mi geometrię/kąty w mojej Alfie. Auto mam obniżone, i z przodu jest spory negatyw. Pomoże ktoś?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Trafiłem chyba w miejsce gdzie mają pojęcie w temacie, ale rzeczywiście niewiele można zrobić z przodem u mnie - brak regulacji kątów. Można by coś rzeźbić, ale to nie ma sensu przy w sumie niedużym negatywie. Innej długości wahaczy raczej nie dorwę, no chyba, że ktoś ma namiar to proszę o info, ale one są właściwie nie do zdobycia.pafka, nic nie zrobisz. geometrii zawieszenia nie można regulować, możesz zmienić jedynie zbieżność. chyba że gdzieś dorwiesz customowe górne wahacze...
Ani blacharza ani zakladu gdzie luzy zaworowe ustawią dobrze nikt naprawde we Wroclawiu nie zna??
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Mozesz napisac cos wiecej o fachu Pana Zdzicha? Prog w 166 mam do roboty(nie tylko poszycie) takze bedzie trzeba wzmacniac,wycinac itp...W sumie to mam niedaleko to podjade tez porozmawiac ale potrzebuje fachowca prawdziwegoBlacharz: Zdzisław Wójcik, Żernicka 290, Wrocław
BRAVO SERWIS zawiesił działalność, do piątku mają się wynieść z obecnej lokalizacji na Partynickiej. Nowa lokalizacja i termin wznowienia działalności nieznany.
A dokładniej to: ul. B.Strachowskiego 21-25Czy ktoś wie gdzie się przenieśli?
Fasolki w wahaczach? Nie słyszałem o tym. Z tyłu mam je już w amorach. Tak jak napisałeś, z przodu nic nie da się ustawić - jedyna opcja to modyfikacje, ale zostały mi odradzonei, bo usłaszałem, że ten mój negatyw prawdopodobnie nie wymaga ingerencji, spokojnie mogę na nim jeździć. Zobaczymy co wyjdzie po ustawieniu tyłu i pomiarze całości.