Hesus88
Nowy
- Auto
- Daewoo Nubira II była, Alfa 159 1.9 JTDm16v jest
no ja jakie 15 tys i jeden rok na SRL i nic sie nie dzieje. nomen omen od kolegi Gepard o ile dobrze pamietam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ciekawe co oznacza ta "gwarancja" w przypadku wahaczy ? jak się nową sztuke kupuje to jest napisane że wahacze są eksploatacyjnym towarem i ze nie ma mowy o zadnej gwrancjibergmann góra i dól założyłem zobaczymy ile wytrzymają (2lata gwarancji)
tylko tylną dużą tuleje, pozostałe robimy sami.Nie regeneruje na oryginalnych. Przecież pisał, że bierze części z intercarsu.
Nie wiem... ale jak się zużyją przed upływem 2lat to będę składał reklamację. Jak mi nie uznają to podam ich do sądu, mam screena i paragon.ciekawe co oznacza ta "gwarancja" w przypadku wahaczy ? jak się nową sztuke kupuje to jest napisane że wahacze są eksploatacyjnym towarem i ze nie ma mowy o zadnej gwrancji
Ja oddawałem co prawda nie dolny tylko górny wahacz do reklamacji i to dwa razy raz hart a drugi trw i obie reklamacje uznano.ciekawe co oznacza ta "gwarancja" w przypadku wahaczy ? jak się nową sztuke kupuje to jest napisane że wahacze są eksploatacyjnym towarem i ze nie ma mowy o zadnej gwrancji
Czy tuleje z poliuretanu nadadzą się do codziennej jazdy? One nie skrzypią?
Słyszałem że wstawianie poliuretanów nie jest optymalnym rozwiązaniem, ponieważ są one twardsze przez co inne nie wymienione tuleje cierpią przez to i się szybciej zużywają...
Ja u siebie muszę wymienić przednie tuleje poprzeczne wahacza wzdłużnego tylnego a nigdzie nie można ich dostać, ale za to są dostępne poliuretanowe więc nie mam wyboru, wezmę jakie są.
Jak z gwarancją u Ciebie?tylko tylną dużą tuleje, pozostałe robimy sami.
Z tuleją TRW zależy jak się trafi, zazwyczaj TRW tam jest tylko opakowanie a w środku coś innego.
Orginalna tuleja z pierwszego montażu wytrzymywała tyle co sworzeń, wiec jak pada wam sama tuleja to na 90% sworzeń też.
Jak cokolwiek będzie z wahaczem nie tak ujawni się to na początku i wtedy wymienie go na drugi. Ale powiem że na dolne reklamacji nie było do tej pory ani jednej, zdarzyły się 2 na górny, jedna z powodu źle skręconych tulei a druga bo mechanik przy montażu walił młotkiem w gniazdo sworznia od góry.Jak z gwarancją u Ciebie?
za regeneracje dwóch dolnych wahaczy, dwa sworznie, wymiana i geometria zapłaciłem 700zł. Wszystko zrobione w jeden dzień.
Może trochę nie w temacie bo chodzi mi o tył.Ostatnio dochodzą mnie piski skrzeczenie bardziej bym powiedział z tyłu po prawej stronie. Jak to jest z tyłem te dźwięki też oznaczają luzy? Słychać tylko na dołach. Na all, nie widzę nowych wahaczy na tył , gdzie kupujecie?