0prawca
Nowy
- Auto
- AR BRERA 2.2 JTS FIAT STILO 1.9 JTDm 8V
Po wymianie płynu zauważyliście jakąś różnice w pracy wspomagania? Może ktoś napisać?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Za każdym razem gdy spuszczałem przepracowany płyn. Tylko ważne, żeby przepłukać układ a nie wymieszać stary płyn z nowym, bo w ten sposób można sprawę pogorszyć.Po wymianie płynu zauważyliście jakąś różnice w pracy wspomagania? Może ktoś napisać?
Za każdym razem gdy spuszczałem przepracowany płyn. Tylko ważne, żeby przepłukać układ a nie wymieszać stary płyn z nowym, bo w ten sposób można sprawę pogorszyć.
Dokładnie.Nie bedzie tak chodzić jak elektryczne i cale szczęście bo to by była porażka.
Nie bedzie tak chodzić jak elektryczne i cale szczęście bo to by była porażka.
Dokładnie... To jest co przeszło mi przez myśl. Na początku ta kierownica lata jak.... (no sama się kręci). Ale uwielbiam moja Alfę(...) to wydaje mu się, że to samochód dla kobiety (...)
Zawsze lepiej porządnie przepłukać układ. W tym celu musisz kupić dwa, a najlepiej trzy litry. Wspomniany Mobil jest bardzo dobry i do tego w dobrych pieniądzach.
Po katalogu Inter Data oryginalny płyn to FIAT 9.55550-AG2 a zamiennik Dexron III
Po katalogu Inter Data oryginalny płyn to FIAT 9.55550-AG2 a zamiennik Dexron III