Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dodatkowe szybkie pytanie:Jak to jest z tą lepkością w/g instrukcji?Szybka odpowiedz: Lepkość zgodna z instrukcją tak samo jak ilość. Polecane marki olejów masz praktycznie na każdej stronie tego tematu.
Dzięki skąd mogę się dowiedzieć czy mam dpf?Marcin Marcinjeżeli z dpfem to Motul Xclean jeżeli bez to Motul x cess bańka 5L. Najtaniej w petrostarze na Radzyminskiej sam tam biorę. A jeżeli inny olej możliwie ze lepszy to kilka stron wcześniej jest info.
Napisane na Commodore C64..![]()
Marcin podłącz pod kompa jeżeli masz kabelek. I wtedy sprawdzisz. .a jeżeli nie masz to czwartkowy spot warszawski odwiedź ktoś z kolegów powinien mieć abyś mógł się podłączyć. A jeżeli się nie uda to dawaj znać mi na prv to jakiś się umówimy i sprawdzimy co i jak tam u cenie.Dzięki skąd mogę się dowiedzieć czy mam dpf?
Alfa z 2010r 1.9 8v jtdm 128km chyba jeśli dobrze pamiętam
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Wielkie dziękiMarcin podłącz pod kompa jeżeli masz kabelek. I wtedy sprawdzisz. .a jeżeli nie masz to czwartkowy spot warszawski odwiedź ktoś z kolegów powinien mieć abyś mógł się podłączyć. A jeżeli się nie uda to dawaj znać mi na prv to jakiś się umówimy i sprawdzimy co i jak tam u cenie.
Napisane na Commodore C64..![]()
Nie nazwałbym tego dziadostwem. Po prostu są lepsze oleje od tego ElfaNajważniejsze, żeby często zmieniać olej i w mojej opinii płukać silnik przy każdej wymianie.
Płukanką. Do wyboru masz długodystansową np. Archoil AR2300 lub doraźne przed samą wymianą oleju.