jaki motor?

• Autor wątku Autor wątku xxxx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ma wszystko poza moją wymarzoną bordową skórą :wub:
http://www.allegro.pl/item1098956618_alfa_romeo_brera_3_2_6v_q4_260_km.html

Z tego co widzę kolor lakieru to niebieski Montecarlo z czerwoną skórą był co prawda dostępny ale imho średnio pasuje . Czarny Carbonio z czerwoną skórą to jest to :agree:. Natomiast co do ceny, 68 kpln za 5 letnie auto to sporo zważywszy ,że za 80 kpln można wyhaczyć Plusową nówkę z TBi .

P.S.
A auto prześwietl w tym ASO w którym było serwisowane ,tam mają historię napraw tego egzemplarza .

Jedynie właściciel auta może otrzymać historię serwisową danego auta.. także bez właściciela niestety nic nam w ASO nie powiedzą..

Ale widać ,że właściciel jest otwarty na propozycje więc jeśli nie ma nic do ukrycia to chyba ,,no problem'' ;)

P.S.
Sprzedając swoje auto wszedłem do ASO z potencjalnym klientem ,przedstawiłem go szefowi serwisu i .....
poszedłem do kącika prasowego na kawkę .Dałem im wolną rekę , robili co chcieli i na koniec sprzedałem samochód.

Ostatnia edycja:
Z tego co widzę kolor lakieru to niebieski Montecarlo z czerwoną skórą był co prawda dostępny ale imho średnio pasuje
Według mnie też średnio by to pasowało. To był skrót myślowy - pisałem o skórze jako niezależnym elemencie.
Chociaż muszę napisać, że moja pierwsza widziana Brera (i na żywo i w ogóle), ta dzięki której jej zapragnąłem, była ciemnoniebieska z tą właśnie skórą i wyglądało to dobrze :)

Natomiast co do ceny, 68 kpln za 5 letnie auto to sporo
W konfiguratorze na stronie alfy złożyłem Brerę z tym wyposażeniem i wyszło niemal 200 tys. pln, więc nie wiem czy 68k za 4-latkę (nie 5!) to aż tak dużo. Poza tym coś zawsze można utargować ;)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót