X
xxxx
Guest
Koledzy, jaki polecicie motor? Jakie są wady i zalety diesela i benzyniaka, w końcu który jest najbardziej optymalny. Rok 06 lub 07, interesuje mnie przedział do 70 tyś. pomóżcie proszę i napiszcie cenne uwagi, pozdr!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na allegro jest kilka ofert Brery z silnikiem TBi. Ceny ponad 80k za nówke. Dzwoń i proponuj 70k od reki. A nuż może się uda![]()
Raczej nic nie utargujesz. Z tego co mi wiadomo to marża komisu (przynajmniej w ASO) jest naprawdę niska, tzn. ok 3k - przy aucie za 80k to wg mnie bardzo mało.jeszcze jedno, jak sądzicie jak wysoką marżę może mieć komis?ile można utargować?pozdr
Witam,
kolor, elementy wyposażenia i inne detale składają się na końcowy efekt. koledzy jak jest z poważniejszymi wymianami serwisowymi w 2,4? Przy ilu km, i co do wymiany zaleca producent?pozdr
dzięki za odp, a jak wygląda podróż pasażera z tyłu? Jest mało, a nawet bardzo mało miejsca. \wydaje mi się że dla max 170cm, da się od święta przewieźć 3 osobę i to nie w bagażniku?
Da się, ale uważaj kogo sadzasz do tyłu, bo może się na Ciebie na długo obrazić! Moja żonka (176 cm), przez kilkanaście minut siedziała z tyłu podczas jazdy próbnej. Sprzedawca siedział z przodu z podkulonymi nogami, a moja żonka z tyłu za nim. Po tym przeżyciu stwierdziła, że wolałaby już nigdy z tyłu nie siedzieć... Dla porównania, kilka razy jechała z tyłu naszą Tigrą, i w ogóle nie narzekała - w Tigrze z tyłu jest bardzo mało miejsca, ale w Brerze jest go jeszcze zdecydowanie mniej. W polskiej edycji Top Gear stwierdzili, że z tyłu zmieszczą się tylko dzieci, i to bez nóg... Ale dla chcącego nic trudnego - przez kilka, kilkanaście minut da radę w razie potrzeby kogoś przewieźć.a jak wygląda podróż pasażera z tyłu? Jest mało, a nawet bardzo mało miejsca. \wydaje mi się że dla max 170cm, da się od święta przewieźć 3 osobę i to nie w bagażniku?
Koledzy, jaki polecicie motor? Jakie są wady i zalety diesela i benzyniaka, w końcu który jest najbardziej optymalny. Rok 06 lub 07, interesuje mnie przedział do 70 tyś. pomóżcie proszę i napiszcie cenne uwagi, pozdr!