Jaki kolor zacisków?

• Autor wątku Autor wątku lason
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Do czerwonego to moim zdaniem albo białe albo czarne, ewentualnie srebrne, ale to juz plan awaryjny ;)

teraz pytanie o kolor moich zaciskow

zastanawiam sie nad 4ema opcjami

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

kolory od lewej czarny, miedziany, carbon, srebrny

kolor auta i wzor alu

attachment.php

Załączniki

• ku137_2164_Carstyling-AB_1.jpg
    ku137_2164_Carstyling-AB_1.jpg
    13.8 KB · Wyświetleń: 329
  • xa740_2171_Carstyling-AB_2.jpg
    xa740_2171_Carstyling-AB_2.jpg
    16.5 KB · Wyświetleń: 289
  • zy773_2170_Carstyling-AB_1.jpg
    zy773_2170_Carstyling-AB_1.jpg
    15.5 KB · Wyświetleń: 319
  • q.jpg
    q.jpg
    79.1 KB · Wyświetleń: 325
  • ci883_2163_Carstyling-AB_1.jpg
    ci883_2163_Carstyling-AB_1.jpg
    14.1 KB · Wyświetleń: 290
no miedz dobra, jestem ciekaw tylko czy nie straci ,zaraz przy lekkim brudzie, koloru i nie zatraci sie wsrod srebra calego auta i felg. Ale jezeli bedize choc w polowie wygladac jak tu na fotce to fakt, mega jest. W sumie jak tak patrze i sobie probuje zwizualizowac to mzoe sie nie zatraci jednak:D

witam panow mam male pytanko wiec wlasnie skaczyłem malowac swoje zaciski znaczy dzis tylko tył reszte w wykeendzik :) podczas schniecia farby na zacisku tak sobie pomyslałem a jakby tak koncowki srob do koł pomalowac w kolorze zaciskow czy to niebyła by wiocha tylko szczerze??

troszke z tymi srubkami odjechales (ale naturalnie nie smieje sie) jedynie swoja opinie wyrazam

Panowie czyli do mojej GT i jej koloru .. poleciec z tym miedzianym kolorkiem ? (ja tez obstaje za miedzianym)
czy moze carbon ?

tak mniej wiecej miedziany wyglada w realu
attachment.php

Dodano po 2 minutes:

a moze lepiej ten carbon lub tez srebrny polysk ?

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    8.9 KB · Wyświetleń: 3,497
Ostatnia edycja:
wiem ze to sprawa gustu a o tym sie nie dyskutuje, ale!!!!! panowie, powiescie jeszcze tylko firanki, i tabliczke Mietek...

Ja nie jestem za żadnymi carbonami itd... Dla mnie czarne, białe miedziane. I nic więcej ;)

wiem ze to sprawa gustu a o tym sie nie dyskutuje, ale!!!!! panowie, powiescie jeszcze tylko firanki, i tabliczke Mietek...

akurat kwestia zaciskow jest dosc nietypowa

widzialem miedziane na zywo na aucie w takim kolorze jak moje i wygladalo naprawde super

jestem zwolennikiem aut seryjnych bez doklejania masy spojlerow, jakichs pseudo chromow, znaczkow i swiecidelek
ewentualnie subtelene zmiany typu alufelgi wieksze seryjne 18 badz tez jakies fajne innego producenta, niski profil itp

po zakupie auta staram sie zawsze doprowadzic je wpierw do porzadku pod katem tapicerki, renowacji kierownicy-galki biegow, lakieru i mechanicznie

GT jest tak ladnym autem ze ladne alu typu Tory i nie potrzeba nic wiecej prawie do szczescia :D

+ u mnie wymienilem cale oswietlenie wewnetrzne na LED i zewnetrzne (tab rej i postojowki)
wymienilem znaczki przod i tyl, polerka kloszy lamp, kratki i lusterka-nakladki po FL oraz wlasnie te zaciski

kupilem juz miedziany kolor

Ostatnia edycja:
Zacisk to nie hydrant, żeby go malować na czerwono. Zresztą jakoś czerwony zacisk dla mnie jest mocno festyniarski...

Mam grafitową 156, zacisk pomalowałem pod kolor nadwozia. Nie rzuca się w oczy, choć kto się zna i tak zauważy...

Cuore... ja czesto pracuje przy instalacjach p.poż, wiec sam rozumiesz, musze mieć czerwone choc różnią sie odcieniem, pożarówka to w 90% RAL 3000!!!!! poza tym, tak se włożyłem kij w mrowisko żeby trochę urozmaicić ten wątek, i prosze juz sie ożywiło:):):):)

pzd.

nasz klient nasz per. Pan, z tego co słyszałem juz ich niema.

pzd.

Amortyzatory
Powrót