MojaAlfa147
Nowy
- Auto
- alfa romeo 147 1, 6 120KM 2004
czy mogłabym zamienic akumulator z bmw wyjac i włożyc do alfy?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
I to by się zgadzało, Miałem kiedyś dacię i aku tam było wielgachne ok 140 Ah od jakiegoś merca.Cholernik był taki że nie szło go rozładować.Kiedyś w starej skodzie, jeszcze z prądnicą, miałem aku od 12 V stara i wszystko było jak należy.
Tu zaraz doktorat powstanie na temat zakupu akumulatora- Jajaprzecież to najprostsza czynnośc ze wszystkich związanych z obsługą samochodu-równie skomplikowana jak dolanie płynu do spryskiwaczy
![]()
Pablo, a doradzisz coś pod konkretne auto i konkretne warunki użytkowania?EXIDE - 4 lata sprzedajemy/montujemy - 0 reklamacji, 0 problemów.
Z ciekawostek napiszę, iż EXIDE jest właścicielem Centry![]()
Pablo, a doradzisz coś pod konkretne auto i konkretne warunki użytkowania?
Alfa GT 1,9 JTDm, z ważniejszych rzeczy prądożerczych: wzmacniacz (Bose), grzanie foteli (używam regularnie), grzanie szyby i lusterek, i jeszcze drobiazgi typu radio z dużym wyświetlaczem, rejestrator wideo, kamera cofania.
Codzienne trasy to 2x11 km, no i od czasu do czasu jakieś dalsze wyjazdy. Ogólnie krótkie odcinki, a prądu trochę potrzebuję.
Katalogi podają 63Ah/610A, ale wydaje mi się, że to przy moim użytkowaniu za mało.
Doradzisz coś?