Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam! Co do aktualizacji to potwierdzam, że takowe są. Mój samochód jest z grudnia 2006r. i chyba rok temu aktualizowałem oprogramowanie. W serwisie nawet czytałem opis co ta zmiana ma poprawić ale jakoś nie pamiętam. Odnoszę jednak wrażenie, że po aktualizacji zaczęła lepiej pracować. Pzdr.
marcinq jaki masz przebieg?
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem , ale ja jak jadę pomału i właśnie zmieni mi bieg w okolicy 2tyś to robi to płynie . Nie zauważyłem żadnego między gazu. Ale jeszcze zwrócę uwagę wracając z pracy. A przy okazji zapytam czy też tak macie że skrzynie "niechętnie" redukuje niżej niż do 3? Chodzi o to że jedziemy sobie przykładowo na 4 czy innym wyższym biegu i musimy zwolnić do powiedzmy 30km/h . U mnie w takim wypadku zamiast wrzucić 2 ciągnie na 3 lockup. Też tak macie?
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem , ale ja jak jadę pomału i właśnie zmieni mi bieg w okolicy 2tyś to robi to płynie . Nie zauważyłem żadnego między gazu. Ale jeszcze zwrócę uwagę wracając z pracy. A przy okazji zapytam czy też tak macie że skrzynie "niechętnie" redukuje niżej niż do 3? Chodzi o to że jedziemy sobie przykładowo na 4 czy innym wyższym biegu i musimy zwolnić do powiedzmy 30km/h . U mnie w takim wypadku zamiast wrzucić 2 ciągnie na 3 lockup. Też tak macie?