• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulia] Jak sprawdzić kolor felg

MaZzi_M

Nowy
Auto
Veloce
Cześć,

Niestety jak to w życiu bywa, moje 19tki ucierpiały podczas ostatnich tygodni. Chciałbym zrobić na nich zaprawki by "białe" zbytnio nie świeciło i by mogły spokojnie poczekać na wiosenne malowanie. Niestety nie mam pojęcia jak sprawdzić kod lakieru, by dorobić lakieru na zaprawki. Może ktoś wie jak albo gdzie to sprawdzić?

IMG_0110.jpg

(*) Tak wiem brudny jest ;)

Oryginalne, zamówię i dam znać czy kolor pasuje idealnie!

Jestem, przed renowacją swoich felg tylko mam problem bo żadna ze znanych mi malarni proszkowych nie chciała się podjąć tematu ze względu na brak koloru.
Będziesz robił tylko zaprawki czy całe felgi?

[MENTION=82619]MaZzi_M[/MENTION]i jak, udało Ci się dobrać kolor? Ja zamówiłem z elakiery.pl ale odcień jest znacznie ciemniejszy niż to co mam na felgach

[MENTION=82619]MaZzi_M[/MENTION]i jak, udało Ci się dobrać kolor? Ja zamówiłem z elakiery.pl ale odcień jest znacznie ciemniejszy niż to co mam na felgach

Dawno tu nie wchodziłem, udało natomiast była to zasługa Pana który poswięcił mi 30 minut z próbnikami i coś dopasował, ale nie podał mi kodu :(

Amortyzatory
Powrót