• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[MiTo] Jak się Wam sprawuje MiTo?

szuranie możesz mieć od tarcz zwlaszcza teraz w okresie zimowym

też tak myślałam, albo coś z klockiem hamulcowym hm...? ale to tylko słychać z prawej strony....wkurzające jest jak nie wiem, jakby gratem 20 letnim jechała :(

W piatęk jadę do serwisu, szczegóły co i jak w moim wątku.
Dziękuję za porady.

Oglądałem MiTo 1.4/105KM czarna ze srebrnymi lusterkami, Auto Centrum Poznań, nie wchodziła 5 i 6, także dałem sobie spokój z zakupem. Jeśli ktoś zapali się do zakupu tego egzemplarza, niech zwróci szczególną uwagę.

Witam posiadaczy Mito,samochodzik fajny, tylko okropnie lubi duzo pić :rolleyes:

Niestety 5.5 l w trasie, w mieście nie patrzę ;)

Kocham MITO

Ten samochód nie przestanie mnie zaskakiwać. Co do pierdołek mam do wymiany chromowane atrapy lusterek, i klamki a dziś zauważyłem że pseudo chromy wokół reflektorów również zamieniają się w biedroneczki. Dodatkowo czujnik temperatury szaleje - przy włączaniu podgrzewania lusterek - pokazuje na zmianę albo ---c lub -9C albo jeszcze lepiej +12C. Wszystko byłoby OK gdyby tylko nie miało to wpływu na pracę sprężarki klimatyzacji i wskaźnika poślizgu podłoża. Ale spokojnie AR - Que bien więc nie zamienię jej na polówkę. Jak by ktoś miał więcej usterek to dajcie znać powiem panom w serwisie żeby coś jeszcze zamówili :)

Wszystkim coś się dzieje z Mitkami... tylko mój jakiś odpukać nieawaryjny, a już półtora roczku się zbliża wielkimi krokami :)

Ten samochód nie przestanie mnie zaskakiwać. Co do pierdołek mam do wymiany chromowane atrapy lusterek, i klamki a dziś zauważyłem że pseudo chromy wokół reflektorów również zamieniają się w biedroneczki.
Standardowy standardzik. Ta technologia to porażka, nie wytrzymuje polskiej zimy.
Co do czujnika musiał się poluzować albo coś, dotyka wkładu i grzeje się razem z nim

Standardowy standardzik. Ta technologia to porażka, nie wytrzymuje polskiej zimy.
Co do czujnika musiał się poluzować albo coś, dotyka wkładu i grzeje się razem z nim
Spokojnie - jutro panowie coś naprawią i może coś zepsują ale wierzę w nich :D.
Dam wam znać co by jeszcze można zamówić żeby mieli na stanie jak znów przyjadę.

naprawiono czujnik klimatyzacji, ale żeby było śmiesznie, to ja na klimę nie narzekałam, zapalało się EOBD, ale ponoć to ma jakiś związek z klimą.

Ja w ramach protestu próbuje "ekologicznie" jeździć. Na razie zszedłem do 7,6 LPG w trybie mieszanym. Ale to męka jest obchodzić się z pedałem jak jajkiem. Mimo wszystko jak będzie okazja znów potestuję ale mało ostatnio jeżdżę i tankuję rzadko a żona psuje statystyki ;)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót