Karmelitos
Nowy
Po kilku latach jeżdżenia Alfa GT przyszedł czas na zmiany. Następcą miała być Alfa GT 3.2 albo Brera 1.8 jednak brak egzemplarzy bezwypadkowych, z pełną (prawdziwą) historią i w odpowiedniej konfiguracji pogrzebał plany. I tak niespodziewanie znalazłem się w "przedsionku Alfisty"
Buszując wśród ogłoszeń przez przypadek natrafiłem na bardzo fajnie skonfigurowany egzemplarz Jaguara X-type w wersji Executive, zawsze miałem szacunek do tej marki jednak nigdy nie sądziłem, że niedługo zostanę właścicielem. Do zakupu skłoniło mnie klika ważnych faktów, mianowicie Jag okazał się bezwypadkowy, z pełną polską historią a jego nienaganny stan mnie po prostu zauroczył. Co ciekawe były właściciel okazał się również fanem Alfy
Na początku kocur bywał kapryśny i trochę zajęło zanim znaleźliśmy wspólny język - teraz na szczęście jest już ok.
Kilka technicznych info:
- 3.0 v6 231km
- 4x4, manual
- 08.2008r
- 90000 km
- pełne wyposażenie oprócz szyberdachu
- pełna dokumentacja wraz z fakturami zakupu

Jak znajdę chwilę czasu dodam zdjęcia wnętrza, które zaskoczyło mnie brakiem jakichkolwiek śladów zużycia.
PS: W niedługim czasie moja Alfka GT idzie na sprzedaż.
Buszując wśród ogłoszeń przez przypadek natrafiłem na bardzo fajnie skonfigurowany egzemplarz Jaguara X-type w wersji Executive, zawsze miałem szacunek do tej marki jednak nigdy nie sądziłem, że niedługo zostanę właścicielem. Do zakupu skłoniło mnie klika ważnych faktów, mianowicie Jag okazał się bezwypadkowy, z pełną polską historią a jego nienaganny stan mnie po prostu zauroczył. Co ciekawe były właściciel okazał się również fanem Alfy
Na początku kocur bywał kapryśny i trochę zajęło zanim znaleźliśmy wspólny język - teraz na szczęście jest już ok.
Kilka technicznych info:
- 3.0 v6 231km
- 4x4, manual
- 08.2008r
- 90000 km
- pełne wyposażenie oprócz szyberdachu
- pełna dokumentacja wraz z fakturami zakupu

Jak znajdę chwilę czasu dodam zdjęcia wnętrza, które zaskoczyło mnie brakiem jakichkolwiek śladów zużycia.
PS: W niedługim czasie moja Alfka GT idzie na sprzedaż.
Ostatnia edycja: