Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nie, duże to przeprowadzka - w jakiś bardzo duży karton powinno się wszystko zmieścić...

Cool_Kid proponuje wyguglać, bo takich firm jest w cholerę i trochę.

wrocław. a co do googlowania to dziękuję za idiotyczne porady, gdybym szukał losowej firmy to ok, ale szukam kogoś sprawdzonego.

Masz sprawdzonych: http://www.f1kurier.pl/

Pełna profeska, stronka, cennik i jasne informacje. Korzystałem i polecam.

Kupiłem cale przednie zawieszenie nowe gorne,dolne wachacze,lączniki i nowe amory a ta focha strzeliła.

Jak idzie naprawa? swoja droga pewnie robisz duzo mil, skoro juz tyle prezentow dostala. bedzie juz 200k mil?
Nie pochwaliles sie 156 v6. Masz ja jeszcze? jak sie sprawuje?

Dzis dowiedzialem sie, ze swoja GT sprzedales mojemu znajomemu z Newry. Cieszy sie autkiem chlopak :)

Ostatnia edycja:
Jak idzie naprawa? swoja droga pewnie robisz duzo mil, skoro juz tyle prezentow dostala. bedzie juz 200k mil?
Nie pochwaliles sie 156 v6. Masz ja jeszcze? jak sie sprawuje?

Dzis dowiedzialem sie, ze swoja GT sprzedales mojemu znajomemu z Newry. Cieszy sie autkiem chlopak :)
200k jeszcze nie ale 140k już na dniach wybije. Zaprowadziłem wczoraj bo mój mechanior był na urlopie i w środe dopiero wrócił,ale byłem dzisiaj na warsztacie i kolektor ogarniety był i zawiecha z prawej strony im została. W serwisie za szpilki i nakretki wolaja sobie 35f w zadnym innym sklepie nie moglem dostac. V-ke mam od czerwca,ale w PL choc tutaj gdyby sie pojawilo jakies GT 3.2 to pewnie bym przytulil:) tylko tax 500f. Dobrze,ze kolega zadowolony,pomodzil cos w niej bo plany mial,kilka rzeczy było do ogarnięcia w niej.

Ostatnia edycja:
Nic mi o modach nie mowil. Z zalem stwierdzil, ze bedzie ja sprzedawal bo dziecko w drodze. Po GT 3.2 to musialbys sie do Anglii przejechac, a Taxu i ubezpieczenia to lepiej nie placic :)

Nic mi o modach nie mowil. Z zalem stwierdzil, ze bedzie ja sprzedawal bo dziecko w drodze. Po GT 3.2 to musialbys sie do Anglii przejechac, a Taxu i ubezpieczenia to lepiej nie placic :)
U mnie gt tez sie nie sprawdzilo jako auto do jazdy z dziecmi i przez ten czas zrobilo moze z 1000km.

a macie jakiegoś sprawdzonego brokera ubezpieczeniowego? będę robił prawko niestety dopiero w ROI i zaczynał bez żadnej historii, i nie wiem co kupić na pierwsze auto, żeby nie płacić 4-5k za ubezpieczenie... i takiego, który ubezpieczy osobę z chorobą wpisaną do prawka(epilepsja) - bo z tego co wiem, niektórzy osób chorych nie ubezpieczają.

http://www.polskiquote.ie/home.html

Polska obsługa, wszystko da się załatwić mailowo. Miesiąc temu brałem ubezpieczenie i wyliczyli mi o 200 ojro rocznie mniej niż irolski broker - polecam :)

470.jpg
471.jpg

Wielkanocny prezencik dla Belli [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót