edhel
Moderator
a ja mam pytanie z innej beczki - zna ktoś jakiś tani transport, który ogarnie mi dużą paczkę z polski do pd-zach części co cork?
Duza to np szyberdach?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a ja mam pytanie z innej beczki - zna ktoś jakiś tani transport, który ogarnie mi dużą paczkę z polski do pd-zach części co cork?
Kupiłem cale przednie zawieszenie nowe gorne,dolne wachacze,lączniki i nowe amory a ta focha strzeliła.
200k jeszcze nie ale 140k już na dniach wybije. Zaprowadziłem wczoraj bo mój mechanior był na urlopie i w środe dopiero wrócił,ale byłem dzisiaj na warsztacie i kolektor ogarniety był i zawiecha z prawej strony im została. W serwisie za szpilki i nakretki wolaja sobie 35f w zadnym innym sklepie nie moglem dostac. V-ke mam od czerwca,ale w PL choc tutaj gdyby sie pojawilo jakies GT 3.2 to pewnie bym przytulilJak idzie naprawa? swoja droga pewnie robisz duzo mil, skoro juz tyle prezentow dostala. bedzie juz 200k mil?
Nie pochwaliles sie 156 v6. Masz ja jeszcze? jak sie sprawuje?
Dzis dowiedzialem sie, ze swoja GT sprzedales mojemu znajomemu z Newry. Cieszy sie autkiem chlopak![]()
U mnie gt tez sie nie sprawdzilo jako auto do jazdy z dziecmi i przez ten czas zrobilo moze z 1000km.Nic mi o modach nie mowil. Z zalem stwierdzil, ze bedzie ja sprzedawal bo dziecko w drodze. Po GT 3.2 to musialbys sie do Anglii przejechac, a Taxu i ubezpieczenia to lepiej nie placic![]()
U mnie 280f taxu na rok za 2.5 za 3.2 już 500Jony, za tyle to na południu kupiłbyś takie fałki w sześciopakuDo tego dochodzi jeszcze VRT i kosmiczny tax za 2,5.
U mnie 280f taxu na rok za 2.5 za 3.2 już 500
U nas za 2,5 już 1080 erło. Za 3,2 - 1809... Masakra z tymi cenami
U mnie 280f taxu na rok za 2.5 za 3.2 już 500
Nieee.. nawet jej nie widziałemw Holandii czy Danii chyba nawet drozej z tego co slyszalem.
http://www.usedcarsni.com/2006-Alfa-Romeo-GT-3-2-V6-SORRY-NOW-SOLD-157475926
Dlugo nie stala, czyzbys znowu kupil?