• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
159 sport wagon zrobi robote[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

no tak tylko czekam na cos nowego :) juz mnie zmeczylo grzebanie przy 5-6 latkach :( do normalnej jazdy potrzebuje czegos pewnego a na "niedzielne" podroze moze byc jakis klasyczny spider :)

dacia w tym momencie to auto do zadan specjalnych ;) wozilem ostatnio plyty kamienne na chodnik ( ok 900 kg), drzewo 2,5 m :P o szafach, oknach, czy podlogach nie wspomne ;) wykanczam teraz duza sypialnie na poddaszu :)

Jony jak tam przeprowadzka? :P

ja moze za jakis czas kupie spidera ;) tylko musze miejsce znalezc zeby gdziec trzymac... korci mnie tez nowa alfa.... ale cos wiekszego potrzebuje ;)
Ktora ta nowa Alfa? Giulia? Garaz na spidera chyba trzeba gdzies poza domem wynajac, inaczej ciezko bedzie, nawet jak masz dom z Garazem to zazwyczaj to jest garaz wielksci na motor i dwa rowery :(

no tak tylko czekam na cos nowego :) juz mnie zmeczylo grzebanie przy 5-6 latkach :( do normalnej jazdy potrzebuje czegos pewnego a na "niedzielne" podroze moze byc jakis klasyczny spider :)

dacia w tym momencie to auto do zadan specjalnych ;) wozilem ostatnio plyty kamienne na chodnik ( ok 900 kg), drzewo 2,5 m :P o szafach, oknach, czy podlogach nie wspomne ;) wykanczam teraz duza sypialnie na poddaszu :)

Jony jak tam przeprowadzka? :P
Przeprowadzka luzik miesiąc czekalismy na meble z pl ale w połowie października dotarły(cały sprinter max dlugi) w niecały tydzień posklądem wszystko i mieszkamy☺ Jeszcze kilka rzeczy zostało do ogarnięcia,ale wszystko w swoim czasie. Generalnie cały dom mieliśmy wykończony tylko umeblować wiec nie było tak źle☺

- - - Updated - - -

Mam opcje postawienia jakiegos garazu ale to jeszcze nie teraz :)
U mnie też jest,ale za wybudowanie chcą bodajże 8k a autem i tak nie wiade ??????

ja to nawet jeszcze 159 nie miałem :D

Chyba jestes pierwszy ;)
Kupiłem cale przednie zawieszenie nowe gorne,dolne wachacze,lączniki i nowe amory a ta focha strzeliła.

- - - Updated - - -

Pablo kupowałeś ramke do swojego radia? Bo kupiłem przed świętami Pioneerka i lekko wystaje z ori ramka,wiedziałem,że tak będzie ale swego czasu misiek z forum dorabiał ramki do 159. Chyba,że coś na ebayu ?

Ja mam ramkę i moje jest pięknie schowane. Nawet ostatnio gościu się pytał gdzie takie oryginalne radio może kupić [emoji12]

To może tutaj jest problem. Ja żeby upchnąć metalowa musiałem lekko podpiłować konsole centralna i siadła jak oryginał. Może spróbuj zrobić to samo i wtedy radio ładnie wkliknie w zabezpieczenia w stalowej ramce a wtedy plastykowa to będzie tylko kosmetyka [emoji41][emoji41][emoji41]

a ja mam pytanie z innej beczki - zna ktoś jakiś tani transport, który ogarnie mi dużą paczkę z polski do pd-zach części co cork?

To może tutaj jest problem. Ja żeby upchnąć metalowa musiałem lekko podpiłować konsole centralna i siadła jak oryginał. Może spróbuj zrobić to samo i wtedy radio ładnie wkliknie w zabezpieczenia w stalowej ramce a wtedy plastykowa to będzie tylko kosmetyka [emoji41][emoji41][emoji41]

W sobote subwoofer wrzuce to sprobuje zrobic jak mowisz.

Ja mam tubę kupiona w basser.pl i montowana jest w boczek zamiast lewego schowka. Szkoda ze takich nie robią do sedana [emoji853]

Amortyzatory
Powrót