Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zauwazone na drodze :P niedaleko Balbriggan ;) Rumuni z gruzu na Alfy sie przerzucili chyba. Caly przod skasowany tej alfy.

attachment.php

Załączniki

• DSC_0314.jpg
    DSC_0314.jpg
    82.4 KB · Wyświetleń: 151
Bedzie BMW, Volvo i Peugeot. Zrobimy cos na styl TopGear, jak pojechali zdezelowanymi Alfami na spot w UK. Mysle ze gydby nie kamery to by ich tam zlinczowali.

Jeszcze Konrad majkrą :D

Moja Renowke kupil bialy z RPA hehe Taniej niz zaplacilem za swoje Audiofilskie sluchawki. Ceny aut w IE sa czasami smieszne, przerazajaco smieszne. Przy zakupie fajnie, przy sprzedazy placz hehe.

Dodano po 17 minutes:

Jesli chodzi o spotkanie to moze niech kazdy napisze kiedy mu pasuje i kto by sie zdecydowal przyjechac ?

Ostatnia edycja:
nie jestem fanem Legii ale zastanawiam sie ;) gdzie chcesz kupic bilety? :) na miejscu? na necie nie mge znalezc.... wiem ze zwykle Saint Patrick's Athletic FC Dublin kasuje 15 euro za osobe
Na necie jeszcze nie ma tlumow raczej nie bedzie wiec mozna bedzie kupic na miejscu.

Jeszcze Konrad majkrą :D

Ja będę jechał za wami właśnie w stylu Top Gear
Komu sie zjeb*#e cudo to jedzie ze mną za kare :D

Ale głowa do góry mam lakier z palety Subaru- nie okłamujmy się Panowie! To coś znaczy :D
Ma potencjał tylko te dwa rumuny małe pod maską słabo pedałują i na M50 mam problemy z wyprzedzaniem hhehe

Ostatnia edycja:
Panowie ktoś z Dublina słyszał, a moze ma pokój do wynajęcia na Finglas bądź ogólnie gdzieś na Dublin 11 ??
Poszukuję dla siebie niestety coś w miarę rozsądnego

Witam Panowie po prawie dwóch latach nieobecności.
Tydzień temu wróciłem do IE, nie wiem na jak długo. W najbliższym czasie ( w przeciągu 3 tygodni) będę chciał kupić jakąś belle w rozsądnych pieniądzach. Na razie muszę poukładać inne sprawy. Preferuje 147 albo 166 bo tych jeszcze nie miałem, ze wskazaniem na 147. Silnik najlepiej 1.8TS, ale 1.6 też nie pogardzę. Ropniaka raczej bym nie chciał ze względu na częste pokonywanie krótkich odcinków, do pracy 4 km. Jeśli chodzi o 166 to tu za dużego wyboru nie ma. Jak by ktoś coś chciał się pozbyć to chętnie przygarnę. NCT przynajmniej na 3 miesiące. Najważniejszy sprawny silnik i osprzęt, przy zawieszeniu można pogrzebać. Na razie pozostaje mi się bujać Cytryną C5, 2.2 na ropę. W drodze do pracy nawet silnik w połowie się nie zagrzeje. Chętnie zostawię te auto w rozliczeniu.
Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam
Rychu

co to za c5 masz? :)

mieszkasz teraz w Dublinie?

C5 2002r, 2.2 diesel 133km tax nie ma ale pewnie wykupię na 3 miechy, NCT gdzieś do połowy września. Żeby przeszło kolejne na pewno będzie trzeba wymienić opony/e z przodu, czasami coś puknie z lewej strony z tyłu w zawiasie i to tyle. Cała hydropneumatyka sprawna. Jeździ się tym wygodnie, nawet powiedział bym że porównywalnie do A6. Z oczywistych powodów nic przy tym nie robię, może wymienię olej. Jestem trzecim właścicielem od nowości, ostatni jeździł autem 4 lata. Rozrząd wymieniony rok temu we wrześniu. Cała książka serwisowa i rachunki w tym rachunki za rozrząd (części + robota).

Zanim przyjedzie do mnie Żona z dziećmi, o ile przyjedzie, to chcę polatam jakiś czas AR. Potem niestety będę musiał kupić coś większego. Na czteroosobową rodzinę na ten moment nie ma dla mnie żadnej alfy, wszystko za małe. 159 SW też się nie sprawdziła.

Mieszkam dalej w Kilkenny, bo tu załatwiłem sobie pracę jeszcze zanim przyjechałem do IE.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót