Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak to tam mowil Clarkson - You can't be a true petrolhead until you owned Alfa.

Szczerze mowiac to nawet czasem troche tesknie za swoja 166, mialem nawet taki plan zeby ja odkupic. Ale jak juz mialbym brac znowu to tylko 3.0 V6:P

Ja dzis zamienilem ubezpiecznie z Laguny 2.2 na tego 3l potwora i doplacilem uwaga....100e:) ale mam 70% znizek.

Hehe pochwal się lepiej ile za tax płacisz :) , też bym chciał coś ponad 2,5 ale serce pęka zostawiać tyle siana za nic .

Jeszcze nie place dopiero wczoraj odebralem. Ale ogolnie to 1500 ojro. Bede placil co 3 miechy juz rzucilem palenie niestety 50 dyszek tygodniowo do przodu:)

Sent from my C6603 using Tapatalk

Dodano po 4 minutes:

Teraz musze nct zrobic, tarcze klocki, zarowka i 2 opony. Zobaczmy ale nie widze powodu zeby nie przeszedł.

Ostatnia edycja:
No nie walic w wuja, pogoda jest grila zrobimy. Trzeba cos ustalic jakis termin wkoncu:)

No to jak bedzie, dalej marudzicie czy ustawiamy date? Tak zeby kazdemu pasowalo i data i miejsce.

No to jak bedzie, dalej marudzicie czy ustawiamy date? Tak zeby kazdemu pasowalo i data i miejsce.

Taa, miejsce... Jak ja mieszkam na końcu świata, a Wy wszyscy po dublińskiej stronie. :(

Oj tam nie przesadzaj z tym końcem swiata:) dieselkiem zrobisz trase za 20 dyszki :)

Amortyzatory
Powrót