E
eilat1
Guest
naklejki na znaczek;
Artur gdzie i za ile te naklejki kupiles?
chetnie bym zrobil to samo z moimi bo widze ze ladnie wyglada
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
naklejki na znaczek;
kolega wiertlo robi troche ludzi w ciula... Dosyc dlugo czekalem na odp od niego w momencie kiedy prosilem o wycene wysylki do ie...odpowiedzi sie nie doczekalem...a troche czasu minelo... Dlatego szukalem alternatywy i polecam to tym ktorzy nie toleruja owijania w bawelne i towar dobrej jakoscilubie polecac rzeczy sprawdzone a nie scieme
irlandczycy ladnie okreslaja to w swoich ogloszeniach
![]()
Kolega wiertlo robi troche ludzi w ciula... Dosyc dlugo czekalem na odp od niego w momencie kiedy prosilem o wycene wysylki do Ie...odpowiedzi sie nie doczekalem...a troche czasu minelo... Dlatego szukalem alternatywy i polecam to tym ktorzy nie toleruja owijania w bawelne i towar dobrej jakoscilubie polecac rzeczy sprawdzone a nie scieme
Irlandczycy ladnie okreslaja to w swoich ogloszeniach
![]()

http://allegro.pl/show_item.php?item=2611641209 tania alternatywa ladnie sie trzyma i spoko wyglada
aha 8 zl za wysylke
Zobaczymy co trafi się w dobrych pieniążkach na 99%będzie znowu klekotUuuuco teraz?
Zobaczymy co trafi się w dobrych pieniążkach na 99%będzie znowu klekot
Zobaczymy co trafi się w dobrych pieniążkach na 99%będzie znowu klekot
- - - Updated - - -
koledzy co sądzicie o tej furce? http://www.gumtree.com/p/cars-vans-...s-twin-fazer-83k-miles-full-mot-fsh/112464300ne ma ją handlarz i cene przez tel. zbiłem na 3tyś funtów tylko jakoś boje się o spalanie w 2.2 JTS
Napisałem następny post a nie,że nie rozróżniam klekota od benzinwow, tez bym chcial smigac takim klekotem!!!![]()
Trochę się naczytałem na temat 2.2 JTS ale mimo wszystko chyba pojadę ją obejrzeć. Mam na oku jeszcze 156 po FL 04, i w klekocie 1.9 16VWolałbym 8v, bardziej "wyczymały" silnik.
Aha, mam praceJeśli ktoś będzie potrzebował zregenerować turbinę, to zapraszam do TurboService do Rathcoole
![]()
Jeszcze nie mówię,że ją kupie bo wolałbym żeby był klekot pod maską. Mam upatrzone trzy auta w Belfaście więc zobaczymy co wyjdzieJeśli jest warta uwagi, to jedź oglądać, po kupnie zrób podstawowy serwis, dbaj o nią a ona zadba o ciebie![]()
Wyjeżdzałbym do pracy 15min wcześniej i stawiałbym zaraz z brzeguOgladaj ta 159uwazaj tylko na obicia...
Pogralutolwać ja też rozglądam się za czymś innym bo kolanko daję się coraz bardziej we znaki. TurboService przyda się na przyszłośc,ceny przystępne macie?Wolałbym 8v, bardziej "wyczymały" silnik.
Aha, mam praceJeśli ktoś będzie potrzebował zregenerować turbinę, to zapraszam do TurboService do Rathcoole
![]()
Oj tamChodzilo mi o material tapicerki![]()
jak 1.6W trasie do 140km/h 7 l. W miescie ok 9-10![]()