Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
My dreams panowie http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...692155450.html tylko mogłoby być 2.4 pod machą. Zobaczcie co gosciu ma jeszcze do sprzedania
1.75TB też wdzięczny silniczek ja jakoś bardziej jestem przekonany do klekotamój brat ma Giuliette z tym silnikiem i powiem że zajebiście śmiga, a takiego buta i ten dźwięk dostaje po redukcji podczas wyprzedzania że zapytałem czy to nie czasem stare poczciwe 3.2litra![]()
Ta z pierwszego linku cos jak twój wypas
V-ka swoje wypić musizostała sprzedana i chyba słuch o niej zaginął ....ale naprawdę była odjazdowa bo pierwszy właściciel zrobił przekładkę z GT do 147 fulll wypasik ze skórami itp....sam chciałbym miec cos takiego w swojej kolekcji
tylko niesamowicie pożerała benzynke
ale frajda z jazdy ho ho ho
![]()
Nie mogłem sprawdzić odometru w fesie,w swojej 2.4 poprzedniej skóry miałem w idelanym stanie a przebieg 150tyś. z reszta nie tylko w tej. Ja osobiście kiery w AR przy takim przebiegu nie widziałem poprzecieranej. W swojej pierwszej alfie w PL maiłem banana i nalatane miałem 250tyś prawie i skóra była popękana lekko ale nie poprzecierana jak tutaj a źle nie wysiada się z GTskad wiesz ze cofniety?
Panowie potrzebuje jakies tanie alu do mojej 147 bo za kwote którą chcę ją sprzedać nie ma zainteresowania i zostawie DOTZ-y do kolejnej Belli a założe najlepiej serie 15',16' i puszcze taniej. Pablo masz jeszcze jakieś 16' na zbyciu?

Właśnie ten wzór byłby najlepszy tylko raz,że droga dwa fele ładne a za 100 oiro nie oddasz raczejJa mam 17tki na zbyciu z całkiem niezłymi oponkami, ale kawałek od Ciebie mieszkamPokaż załącznik 73582
Właśnie ten wzór byłby najlepszy tylko raz,że droga dwa fele ładne a za 100 oiro nie oddasz raczej![]()
To za drogo jak dla mnie bo i tak Alfina pójdzie do żyda a szkoda mi oddac 18' -stki za psie pieniądzeja moge zorganizowac te same co Cool z prawie nowymi oponami ale niestety najlepsze co da sie zrobic to 170e