Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam, zastanawiam się nad zakupem http://allegro.pl/nowosc-elm-327-mini-bluetooth-diagnoza-obd-obd2-i5782120607.html na stronie producenta znalazłem ze obsługuje mój silnik i można za jego pomocą odczytać liczne błedy Pokaż załącznik 228247 czy podany przeze mnie model sam w sobie z tym poradzi czy trzeba jeszcze coś dokupic jest mowa o jakichś adapterach ale nie wiem za bardzo o co chodzi. Przejrzałem wszystkie strony i wiem ze podczas zamawiania trzeba zaznaczyc aby usuneli rezystor.
Tzn. czasem odpisują, zwykle z debilnym tłumaczeniem, że mail trafił do spamu.....
Kolego wystarczy zwykły chinolKtoś doradzi co kupić do prostej diagnostyki. Najlepiej po bluetooth i darmowa aplikacja na androida? Jest to możliwe? Zależy mi na możliwości odczytu błędów w trasie (brak laptopa) i telefonicznym ogarnięciu problemu.
Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka
Jakiego testowałeś?Kolego wystarczy zwykły chinoldo tego program Alfaobd i będziesz mógł kasować błędy i parametry sprawdzać.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Dzięki. AlfaOBD wersja demo wystarczy? Możesz wskazać konkretne złącze bluetooth?Kolego wystarczy zwykły chinoldo tego program Alfaobd i będziesz mógł kasować błędy i parametry sprawdzać.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka