marieczko
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 156 1.8 TS 140KM, sedan
Tak wszystko sprawdzalem na 7 chyba. Wydaje mi sie ze tak w instrukcji bylo.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam ,czy kabalek taki jak ma kolega marieczko sprawdzi się w mojej 146 1.4ts 98r. bez dodatkowych przejsciówek? Mam wtyczkę 3pinową, ale dochodzą do niej tylko 2 kable czy tak powinno być ? Wiem,że pewnie mozna to wywnioskować ,ale chcę mieć pewność.z góry dziękuje i pozdrawiam. (na aukcji piszą ,że działa z 3 pinowym złączem)
Tak jedn kaleb to K-line drugi to masa dlatego adaptery 3 pin z osobna masa i plusem sa idotyzmem ja mam adaptery tylko z plusem do aku
Witam
Odgrzeje temat ponieważ mam problem z podłączeniem 145-tki JTD do kompa. Gdy podłanczam do wtyczki przy kielichu po stronie kierowcy FES znajduje mi tylko sterownik ABS a jak podłanczam do wtyczki z drugiej strony to jedno wielkie echo.
Ma ktoś jakiś pomysł jak połonczyć się z ecu silnika?
za podpowiedzi dziękuje i pozdrawiam.