Instrukcja obsługi

Kolpak

Użytkownik
Auto
Giulia Q
Dysponuje ktoś może instrukcją obsługi w języku PL do Giulii 2.9?
Chętnie kupię albo skseruje :D
Jak się okazuje przez ASO podobno nie da się kupić :/

Na stronie alfy jest w pdf.

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Dysponuje ktoś może instrukcją obsługi w języku PL do Giulii 2.9?
Chętnie kupię albo skseruje :D
Jak się okazuje przez ASO podobno nie da się kupić :/
Chyba nie ma online. W sumie wiekszosc rzeczy to to samo co w zwykłej Guli:

https://aftersales.fiat.com/eLum/Mo...9cc9068&market_code=PL&cat=lib&part_number=#1

Z angielskiego nie powinno byc az tak zle reszte doczytać.. multimedia i pozostałe sterowanie raczej idento jak w zwykłej.

W amerykańskiej często wiecej szczegółów jest.

https://www.alfaromeousa.com/conten...018-Alfa_Romeo-Giulia_Quadrifoglio-OM-2nd.pdf

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

swoją drogą papierową w ASO kupisz

No właśnie nie...tzn. zamówiłem "instrukcję obsługi", dziś przyszła i co? ...na okładce "książka serwiowa".
Znajomy z serwisu powiedział, że nie da się instrukcji zamówić, chociaż dla mnie też to jest dziwne i raczej nie daje wiary..

Ja dostałem ten dodatek do Q . Z ciekawych rzeczy tylko instrukcja rozgrzewania ceramicznych tarcz przed jazdą torową, reszta suche dane.

@ epsonix - nie bądź taki stanowczy - wersja LL15 - Quadrifoglio Verde. ( Eper oraz MOPAR )

Kolego, żadne QV tylko Q lub na zachodnich forach wielu uzywa QF. To Quadrifoglio a nie Quadrifoglio Verde.

Wiele razy zastanawiałem się dlaczego wszyscy Quadrifoglio opisują jako QV i osobiście też mi to nie pasuje, ale...

- - - Updated - - -

@ epsonix - nie bądź taki stanowczy - wersja LL15 - Quadrifoglio Verde. ( Eper oraz MOPAR )

...dokładnie tak jest, że nawet ePer tak opisuje.

Quadrrifoglio - czterolistna koniczyna a Verde - zielona . Nie wiem czy warto jest zwracać na to uwagę, przecież znakiem rozpoznawczym jest zielona czterolistna koniczynka.

Quadrrifoglio - czterolistna koniczyna a Verde - zielona . Nie wiem czy warto jest zwracać na to uwagę, przecież znakiem rozpoznawczym jest zielona czterolistna koniczynka.

To już trzeba pytać Włochów dlaczego Giulia jest "tylko" Quadrifoglio bez Verde

Amortyzatory
Powrót