Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Cześć,
mam Julkę z radiem Blue&Me i wyjściem USB w schowku. Ktoś może wie, czy jest szansa instalacji AUX do tego radia?

Najlepiej jak wyciągniesz radio i zobaczysz co masz na naklejce
Takie radio obsługuje AUX'a:
Pokaż załącznik 227915
Natomiast te radio nie obsługuje AUX'a:
Pokaż załącznik 227916

Podpinam się pod to! U mnie też zadziałało mimo sceptycznego nastawienia wielu sprzedających z Allegro którzy twierdzili że w Julce pójdzie tylko na Blaupunkcie - czyli modele z 2010r. Ja mam ten sam model który jest na zdjęciu a natchnęła mnie wzmianka w opisie aukcji gdzie stwierdzono kompatybilność z modelem 940 Low Plus w BrerzeJuż myślałem, że coś tam było założone. Zamówiłem jednak emulator zmieniarki Yatour z Bluetoothem za 340 PLN. To chyba będzie najprostsze rozwiązanie. Podzielę się czy to coś warte i czy udało się podłączyć jak przyjdzie.
EDIT: Zostawiam info dla potomnych. Kupiłem zestaw Yatour BTA, instalacja Plug&Play, wpinamy w gniazdo zmieniarki z tyłu radia i pod przyciskiem Media odblokowuje się opcja CD CHANGER. W końcu mogę słuchać muzyki ze Spotify bez ściągania MP3, no i bez kabli!!!Przez bluetooth działa sterowanie z kierownicy - przełączanie muzyki. Dodatkowo jest mikrofon do zestawu głośnomówiącego ale ja mam Blue & Me więc w telefonie mam ustawione połączenia na Blue & Me a muzyka na emulator. Chyba najszybsze rozwiązanie jak ktoś chce słuchać muzyki przez Bluetooth lub nie ma wyjścia AUX.
[allegro.pl/nowosc-zmieniarka-bta-bluetooth-fiat-alfa-romeo-i5716391908.html
[MENTION=68632]Losvariatos[/MENTION] a z którego roku masz auto bo ja mam 11 i myślę nad zakupem tego ustrojstwa (nie mam B&M, nie mam navi, więc tym silniej mi na tym zależy). Powinno działać?Podpinam się pod to! U mnie też zadziałało mimo sceptycznego nastawienia wielu sprzedających z Allegro którzy twierdzili że w Julce pójdzie tylko na Blaupunkcie - czyli modele z 2010r. Ja mam ten sam model który jest na zdjęciu a natchnęła mnie wzmianka w opisie aukcji gdzie stwierdzono kompatybilność z modelem 940 Low Plus w Brerze