Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Co chcesz sprawdzić? Jak jest to kiepskiej jakości zastosowany wyświetlacz. U mnie dopiero przy -15 i mniej nie załącza ekranu.Mam auto z lipca 2005... Nie pomagacie, rozbiore i sprawdze w weekend.
Problem z wyświetlaczem gasnącym na mrozie to wyschnięte kondensatory. Wystarczy je wymienić na nowe. Wartość kondensatorów to 100uf/25V, oryginalne kondensatory to smd w obudowie aluminiowej, można zastosować zwykłe elektrolityczne o podwyższonej temperaturze pracy do 105 stopni Celsiusza.Pokaż załącznik 153833Pokaż załącznik 153834
Zima nie służy moeje Alfie. Już kilka razy zdarzyło się że nie włącza się infocenter przy porannym rozruchu. Po kilku-kilkunastu minutach kiedy już jadę i robi się nieco cieplej pojawia CHECK-OK, poziom oleju itd. Zachowuje się tak jak bym dopiero wsadził kluczyk do stacyjki a ja już jadę przez dłuższy czas. Nie widziałem podobnego wpisu na forum. Co może być przyczyną takiego dziwnego zachowania Infocenter?
normalka , nie przejmować sie , jak będą wyższe temp wszystko wróci do normy
Przeczytałeś temat w którym się wypowiadasz czy nabijasz sobie posty takimi bezwartościowymi komentarzami? zwłaszcza jeśli bezpośrednio przed Tobą wypowiedziała się jedyna kompetentna osoba w tej sprawie jasno podając co jest przyczyną.
Klepiąc takie posty utrudniasz życie ludziom, którzy w przyszłości będą chcieli wyszukać rozwiązanie swojego problemu. Za każdym razem jak czegoś tu szukam to muszę przebijać się przez strony z morzem takich "pomocnych" wpisów. Chyba nie muszę mówić jakie jest to irytujące.
Problem z wyświetlaczem gasnącym na mrozie to wyschnięte kondensatory. Wystarczy je wymienić na nowe. Wartość kondensatorów to 100uf/25V, oryginalne kondensatory to smd w obudowie aluminiowej, można zastosować zwykłe elektrolityczne o podwyższonej temperaturze pracy do 105 stopni Celsiusza.Pokaż załącznik 153833Pokaż załącznik 153834