P
Piciu
Guest
Piciu
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W końcu parę osób napisało jakie jest w rzeczywistości spalanie jeśli chodzi o V'kę TBbo jak czasem czytam że ktoś pisze że na przykład 3.0 V6 pali mu 8 w trasie i 12 w mieście to mi się śmiac chce, może myślą że ktoś uwierzy że pali mniej niż podaje producent skoro wiadomo że zawsze zaniża te dane i są mierzone w mniej realnych warunkach na przykład na torze testowym itd. Znajomy w Anglii jezdzi taką 3.0 w pełni sprawną więc wiem jakie ma dokładne spalanie
Na szczęście w Gtv'ce dla wielu spalanie ma drugorzędne znaczenie jak na przykład dla mnie
![]()
Czyli ja mam w normieMoja, coprawda 166, v6TB palila...)
miasto szybko z korkami na swiatlach:16-18
tryb "szalony" po miescie:18-20+ do 28(...)
tym bardziej jak sprzedajacy nie podaje producenta a or g bosch kosztuje np u mnie 215 zł i jest dostępna od ręki, sam musisz sobie odp czy to duża róznica w kasie![]()
Mam niesprawną sondę ale spalanie nie wydaje mi się zbyt duże dlatego nie planuję jej wymiany.