• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

I spot Brodnicki :D

z tego co się orientuję to kolega litrowy będzie od października w Brodnicy , więc wstępnie podaję termin pierwszego spotu na 9 lub 10 października, ( piątek lub sobota) godziny popołudniowe/wieczorne, myślę że na parkingu przy McDonaldzie będzie najlepiej, jakby jacyś przyjezdni się zdecydowali to łatwo znaleźć.
Na zachętę wszystkim którzy się pojawią kupuję kawę w Maku :P

Witam,
czy jakaś brodnicka grupa już się wytworzyła? :) Jestem posiadaczem tego pięknego samochodu od września tego roku. Chętnie poznam pozostałych kierowców Aloszek z Brodnicy ;)

chyba raczej żadnej grupy nie ma, więc chyba pozostanie jeździć na spoty do Torunia, Świecia lub Grudziądza, tam się więcej dzieje. Ja w razie czego mogę się spotkać, próbowałam już Tutaj pare razy coś ruszyć ale coś słabo

...pozostanie jeździć na spoty do Torunia, Świecia lub Grudziądza...

Na Grudziądz za bardzo nie licz, tutaj też wszystko umarło śmiercią naturalną. Praktycznie od 2 lat nic się kompletnie nie dzieje, sporo ludzi sprzedało Alfy, reszta (w tym ja) zimuje :D

no to mamy wiosnę ;), może coś się uda skleić po świętach, poza tym tendencja jest wzrostowa - coraz więcej CBRek odmachuje ( ale to brzmi :P ) mi w Brodnicy i okolicach :D

dobra, po wiośnie przyszło lato, które już się w sumie kończy, ja za tydzień wybieram się na Forze więc można by coś sklecić w jakiś weekend w październiku, miejsce tak jak pisałam wcześniej - McDonald w Brodnicy, czas - zapewne godziny popołudniowo-wieczorne w jakiś piatek lub sobote, jak nie będę mieć od nikogo odzewu do końca września to sama ustale termin :D obym tylko sama tej kawy nie musiała pić, aha podtrzymuje dane słowo, każdemu kto się zjawi stwiam kawke :P jak nie wierzycie to przyjedzcie :D

od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem 159 2,4 JTDm może wpadnę dowiem się coś bezpośrednio od fanów marki ;)

Amortyzatory
Powrót