Alfistka
Nowy
No dobra jako że nikt się nie kwapi to ja ustalę datę i miejsce, piątek 12 września, parking koło McDonalda godzina 19.00, ja będę, jak nikt się nie pojawi to pójdę sobie na kawkę i loda do maka
kto ma ochotę niech wpada 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
jako że wróciłam i jestem na miejscu próbuję znowu coś sklecić na tego pierwszego spota brodnickiego, kto bedzie ?
1. Alfistka
2. Litrowy
3. fafner ?
4. Car Cbr ?
5. Cukierek ?
Oczywiście wszyscy chetni są mile widziani
Miejsce : McDonald w Brodnicy
Czas : do uzgodnienia, wrzesień więc mam nadzieję że do tego czasu pare osób zajrzy na forum i zobaczy że coś się dzieje w B-cy
Godzina : zapewne popołudnie lub wieczór w jakiś piątek lub sobotę ,
Ode mnie to tyle, Brodniczanie przybywajcie![]()
do zbiczna to bał bym sie w OP1 nawet wejśćMoze gdzies w okolicy, Zbiczno? Grzmiaca?
co ty pieprzysz litrowy ? kapałam się na Zbicznie przez ostatni tydzień, woda czysta, temp wody dziś 24 stopnie,do zbiczna to bał bym sie w OP1 nawet wejść
twarda sztuka dla mnie zawsze był i bedzie tam syf moze mamy inne poglady na ten temat:edziapijekawe:co ty pieprzysz litrowy ? kapałam się na Zbicznie przez ostatni tydzień, woda czysta, temp wody dziś 24 stopnie,
mnie koniec sierpnia nie pasuje, zlot ogólnopolski jest wtedy![]()
twarda sztuka dla mnie zawsze był i bedzie tam syf moze mamy inne poglady na ten temat:edziapijekawe: