I Oficjalny Mini-Spot Śląska - relacja :P

• Autor wątku Autor wątku Fred
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

Fred

Guest
Ave Alfa!
Mini-spot się już odbył. Przybyło nas 5 ekip, co w sytuacji, gdy w tym czasie odbywał się zlot ogólnopolski, uważamy za pełny sukces :DDD Dzielnie stawiliśmy czoła hordom beemek i golfów, które opanowały parkingi. I choć było nas niewiele, zostaliśmy zauważeni okrzykiem jednego z plażowiczów: "Same Alfy!!!!" <haha>

W trakcie zlotu narodziła się propozycja zorganizowania za dwa tygodnie czyli 24.06.2007 o godz. 9.00 (rano! w dalszej części wyjaśnienie) większego Zlotu Rodzinnego sympatyków marki Alfa Romeo. Dlaczego tak wcześnie? Ano dlatego, że nad Jezioro Pławniowickie przyjeżdżają tłumy ludzi i żeby Alfy stanęły w jakimś zgrabnym szyku a my zarezerwowali dla siebie większy teren, trzeba przyjechać tam w miarę wcześnie. Wrzucamy kilka fotek tego uroczego miejsca.

Dziękujemy Uczestnikom za spotkanie. BYŁO SUPER :!: :!: :!:

Pozdro

Kate & FRED

Też uważam że było ex-tra no z wyj. mojego młodszego ale i tak super. Niestety z wielkim żalem muszę stwierdzić iż 24. 06. 2007r nie będę mógł przybyć gdyż jak mówiłem 23 i 24 idę na wesele i w dodatku za starosty. Jakby zmieniła się data powiedzmy na tydzień później to bardzo chętnie z Żoną i dziećmi przyjedziemy. Oboje mamy urlop. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH EKIP <hello> <piwo> :jupi:

no hejka
wszystkim dlamnie z hrzesniakiem rowniez bomba
a na termin za 2 tygodnie jak najbardziej mi odpowiada tymbardziej ze niedziela wiec z zonką(Olą) i coreczką(Martynką) nad wodą jak najbardziej :)

I oficjalny mini-spot na slasku odbyl sie w styczniu w Będzinie :d No ale ciesze sie, ze sie spocik udal :) Dobrze ze pogoda dopisala :D

Ja również dziękuję za b.miło spędzony czas :mrgreen:

Oczywiśie piszę się na następne spotkanie.

Jak widzać kompa już postawiłem na nogi :mrgreen:
Jezscze raz dzięki i pozdro dla wszystkich ekip

Minął tydzień i cisza... Czyżby sekcja śląska/zagłębiowska/małopolska nie miała ochoty na jakieś rodzinne spociki nad wodą z możliwością grillowania?

Ochote sie ma i to wielka tylko z terminem ciezko :) ale na lipiec sie pisze :)

Może trzeba trochę przesunąć termin i zapodać to jako nowy temat :?:
Ja tam jestem otwarty na wszelkie propozycje :mrgreen:

Bierze mnie jak czytam propozycje spotkań; mnóstwo ludzi by się chciało spotkać jak nie ma podanego terminu a jak już jest to na ogół cisza w eterze albo wymówki typu śrubka mi z autka wypadła; muszę dzieciaka pilnować albo pra pra pra pra babcię odebrać z salonu piękności. Uważam że jeśli ustala się termin z 2 lub 3-tygodniowym wyprzedzeniem to każdy
ma dosyć czasu żeby se wszystko poukładać. Na dodatek szlak mnie trafia jak widzę praktycznie co drugi dzień jak na pewnym parkingu zbiera się grupka 6- 7 G... arzy i tych co
mają B...ardzo M...ałe W...iecie co, a my jak te du.. (sorry), chyba tylko potrafimy siedzieć i mam wrażenie że wiecznie grzebać w naszych maszynkach LUDZIE CO JEST Z WAMI. Cy żeby poznać nowych ludzi mam sprzedać Moją Pełnokrwistą i kupić pospolite g... . :evil: :evil:

Ferrari-1 napisał:
Uważam że jeśli ustala się termin z 2 lub 3-tygodniowym wyprzedzeniem to każdy
ma dosyć czasu żeby se wszystko poukładać
No wiesz chyba ze ma sie zaplanowane wesele w tym terminie albo inne zajecie :)
Spokojnie, jestes tu od niedawna wiec zobaczysz ze spotkan bedzie sporo, nie wszystko na raz bo Ci sie jeszcze znudzi :) hehe
Ja juz wczesniej tez pisałem o zlocie w pszczynie/tychach(zwiedzanie browaru, zamku itd.), mysle ze w lipcu mozna to zorganizowac, np. 14lub15 albo 21lub 22 lipca, niestety mi wczesniej nie pasuje.
Kraków przyjedzie, Sląsk pewnie tez dopisze i zbierze sie pewnie z 15 autek tak jak w Ogrodzieńcu. :)
Cierpliwości :)

AR_33 napisał:
Zróbcie 21-22
To do waszego szanownego Towarzystwa dołączy jedna czarna Pyrka
WOW!! :)
To ja juz jestem za terminem 21-22 :mrgreen:
Mam nadzieje ze reszcie tez spasuje to bedziemy mieć miłych gości z Pyralandii :)
Robert, jak ten termin wypali zapraszam na dwa dni do nas :)

Paweł156 napisał:
Robert, jak ten termin wypali zapraszam na dwa dni do nas

O.K. jak wypali to przyjeżdzamy z Lidką nawdychać się metali ciężkich :mrgreen:
Pasuje nam termin bo jedziemy Piotusia odstawić do Dziadków :P :D

(Marzena)

Nam też najbardziej pasuje termin 21 - 22 lipca ( 14 - 15 odpada, idziemy na wesele)
Więc jak organizujemy coś? Oczywiście Lidka, Robert zostajecie na dwa dni!
Pozdrowienia.

My bedziemy w tym terminie pisac na plazy palcem po piasku logo alfa romeo z paula w Bulgarii :P

Korczu napisał:
My bedziemy w tym terminie pisac na plazy palcem po piasku logo alfa romeo z paula w Bulgarii

W tym roku w lipcu nad Bułgarią będą szalały zamiecie śnieżne :P :mrgreen:

a mi dziasiaj Jarek powidział, że nie zamierza przegapić ani jednego zlotu na Południu - do tej pory wspominamy Ogrodzieniec.

Amortyzatory
Powrót