W
wisiol
Guest
Został jeszcze tylko tydzień. Może w końcu jakieś konkrety.
Kto jedzie :?:
Kto jedzie :?:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Super!! Moze następnym razem jeszcze ktoś z Lodzian sie skusimoninika napisał:a mi dziasiaj Jarek powidział, że nie zamierza przegapić ani jednego zlotu na Południu - do tej pory wspominamy Ogrodzieniec.
wisiol napisał:Został jeszcze tylko tydzień. Może w końcu jakieś konkrety.
Paweł156 napisał:moninika napisał/a:
a mi dziasiaj Jarek powidział, że nie zamierza przegapić ani jednego zlotu na Południu - do tej pory wspominamy Ogrodzieniec.
Super!! Moze następnym razem jeszcze ktoś z Lodzian sie skusi Zapraszamy
Czemu nie, poznalibysmy sie, wypili piwko przy grillu i moze atmosfera by sie rozluzniła na forumAR_33 napisał:Hehe może by tak Marcins się skusił
Fred napisał:Ave Alfa!
W trakcie zlotu narodziła się propozycja zorganizowania za dwa tygodnie czyli 24.06.2007 o godz. 9.00 (rano! w dalszej części wyjaśnienie) większego Zlotu Rodzinnego sympatyków marki Alfa Romeo. Dlaczego tak wcześnie? Ano dlatego, że nad Jezioro Pławniowickie przyjeżdżają tłumy ludzi i żeby Alfy stanęły w jakimś zgrabnym szyku a my zarezerwowali dla siebie większy teren, trzeba przyjechać tam w miarę wcześnie. Wrzucamy kilka fotek tego uroczego miejsca.
Dziękujemy Uczestnikom za spotkanie. BYŁO SUPER :!: :!: :!:
Pozdro
Kate & FRED
Rezerwuj, mysle ze nic nie stanie na przeszkodzie zeby ten zlocik sie odbyłAR_33 napisał:To jak Drodzy Południowcy, mam sobie rezerwować 21 i 22 lipiec :?: :roll: