I Oficjalny Mini-Spot Śląska - relacja :P

• Autor wątku Autor wątku Fred
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Został jeszcze tylko tydzień. Może w końcu jakieś konkrety.

Kto jedzie :?:

moninika napisał:
a mi dziasiaj Jarek powidział, że nie zamierza przegapić ani jednego zlotu na Południu - do tej pory wspominamy Ogrodzieniec.
Super!! Moze następnym razem jeszcze ktoś z Lodzian sie skusi :) Zapraszamy :)

wisiol napisał:
Został jeszcze tylko tydzień. Może w końcu jakieś konkrety.

Jeśli się nie mylę to mówimy o 21-22 lipca :)

Paweł156 napisał:
moninika napisał/a:
a mi dziasiaj Jarek powidział, że nie zamierza przegapić ani jednego zlotu na Południu - do tej pory wspominamy Ogrodzieniec.

Super!! Moze następnym razem jeszcze ktoś z Lodzian sie skusi Zapraszamy

Hehe może by tak Marcins się skusił :twisted:

AR_33 napisał:
Hehe może by tak Marcins się skusił
Czemu nie, poznalibysmy sie, wypili piwko przy grillu i moze atmosfera by sie rozluzniła na forum :) Ja jestem otwarty na konserwatystów jaki i na tuningowców :)
Wisiol pisze chyba o jeszcze jednym zlocie na jeziorem, to juz druga edycja tego spotkania. Niestety ani na pierwszym ani na drugim mnie nie bedzie.

Fred napisał:
Ave Alfa!

W trakcie zlotu narodziła się propozycja zorganizowania za dwa tygodnie czyli 24.06.2007 o godz. 9.00 (rano! w dalszej części wyjaśnienie) większego Zlotu Rodzinnego sympatyków marki Alfa Romeo. Dlaczego tak wcześnie? Ano dlatego, że nad Jezioro Pławniowickie przyjeżdżają tłumy ludzi i żeby Alfy stanęły w jakimś zgrabnym szyku a my zarezerwowali dla siebie większy teren, trzeba przyjechać tam w miarę wcześnie. Wrzucamy kilka fotek tego uroczego miejsca.

Dziękujemy Uczestnikom za spotkanie. BYŁO SUPER :!: :!: :!:

Pozdro

Kate & FRED

no w temacie jest podana data prawda
ja sie pisze jak by co na2 spociki :) :) 8)))

Dla sprostowania. Mówiłem o spocie w dniu 24.06.2007 ale na ten w lipcu też sie piszę :mrgreen:

To jak Drodzy Południowcy, mam sobie rezerwować 21 i 22 lipiec :?: :roll:

Panowie 24.06 coraz bliżej. Proponuję zrobić listę kto przybędzie

Amortyzatory
Powrót